Π. Καμμένος: «Oύτε βόρεια ούτε νότια ούτε δυτική Μακεδονία… Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική»

Π. Καμμένος: «Oύτε βόρεια ούτε νότια ούτε δυτική Μακεδονία… Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική»

«Oύτε βόρεια ούτε νότια ούτε δυτική Μακεδονία… Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, η Μακεδονία που περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», και συνέχισε ο κ. Καμμένος, «αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων, που έχουν θέσει ως προϋπόθεση λύσης οι κ. Τσίπρας και κ. Κοτζιάς.»

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά την αθώωσή του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η δήλωση του ΥΕΘΑ υποδηλώνει πως ο Αλ. Τσίπρας δεν θα φέρει στη Βουλή καμία πρόταση που δεν περιλαμβάνει και συνταγματικές αλλαγές στη πΓΔΜ διότι δεν φαίνεται, προς το παρόν, να θέλει να ρισκάρει μια ρήξη με τον κυβερνητικό εταίρο. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κ. Τσίπρας θα φέρει στη Βουλή τη σχετική συμφωνία, παρά την αρνητική στάση του Πάνου Καμμένου.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ 

ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,συνεπής προς την πάγια θέση του περί κατάργησης της απαράδεκτης ασυλίας των πολιτικών, προσήλθε σήμερα αυτοπροσώπως ενώπιον του φυσικού δικαστή του στο Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποκρούσει τον Χρήστο Πάχτα και να υποστηρίξει τους κατοίκους της Χαλκιδικής στον δίκαιο αγώνα τους κατά της περιβαλλοντικής καταστροφής της περιοχής τους.

Μετά από αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον Πάνο Καμμένο της κατηγορίας ότι δήθεν είχε παροτρύνει τους κατοίκους να «λιντσάρουν» τον Χρήστο Πάχτα, δεχόμενο ότι η παρότρυνση αφορούσε στην πολιτική του αποδοκιμασία.

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι η υπόθεση Πάχτα δεν πρόκειται να κλείσει και κατέθεσε σήμερα νέα στοιχεία για τον οικονομικό έλεγχο «δωρεών»ύψους άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει ως δήμαρχος από την «Ελληνικός Χρυσός».

Ξεκαθάρισε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν λαμβάνει εντολές από την εκτελεστική εξουσία, ούτε διαταγές μέσω twitter από συμβούλους αποτυχημένου Πρωθυπουργού.

Τέλος ευχαρίστησε τους συνηγόρους του Θεόδωρο Μαντά, Κώστα Τσάκο, Ηλία Γιολδασέα και τα κινήματα των πολιτών της Χαλκιδικής για την παρουσία και τη θερμή υποστήριξη τους.


Σχολιάστε εδώ