Ξεκίνησε με επιτυχία το HMRT 2018 με πρώτο σταθμό την Κέρκυρα

Ξεκίνησε με επιτυχία το HMRT 2018 με πρώτο σταθμό την Κέρκυρα

 

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018
VIDEO: HMRT 2018 – Προκριματικά: Κέρκυρα
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος προκριματικός γύρος για το Hellenic Match Racing Tour 2018στην Κέρκυρα, με τις ομάδες του Γιώργου Παναγιωτίδη και του Μιχάλη Βαϊδάνη να κατακτούν τις 2 πρώτες θέσεις στο βάθρο.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας με τη συμμετοχή 7 ομάδων και την καταλυτική βοήθεια αρκετών ντόπιων εθελοντών που αγκάλιασαν τη διοργάνωση από την πρώτη στιγμή. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ιστιοπλοΐα και εξελίχθησαν δυνατές μονομαχίες. Στην κορυφή, αήττητη βρέθηκε η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη, ενώ τη δεύτερη θέση κατάφερε να κατακτήσει με δυσκολία η ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη έπειτα από μια συναρπαστική μάχη κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Πρίφτηπου βρέθηκε τελικά στην τρίτη θέση του βάθρου. Με αυτή τη θέση, η ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη πήρε το ένα από τα 4 εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της από την περυσινή κατάταξή της στη διοργάνωση. Τα υπόλοιπα 3 εισιτήρια θα κριθούν στα προκριματικά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Αύριο ξεκινά η διεξαγωγή του δεύτερου προκριματικού γύρου του Hellenic Match Racing Tour στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Φέτος, είναι η πέμπτη χρονιά διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour που έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο ιστιοπλοϊκό θεσμό στην χώρα μας με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών από όλη την χώρα.

Text & Video Credits: ICARUS Sports

 


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!