ΕΙΝΑΠ: Θεωρούμε ότι ο δρόμος της αυτοδικίας είναι ολισθηρός και επικίνδυνος

ΕΙΝΑΠ: Θεωρούμε ότι ο δρόμος της αυτοδικίας είναι ολισθηρός και επικίνδυνος

Την πρώτη Μάρτη, ομάδα περίπου 20 ατόμων που, κατά δήλωσή τους, ανήκουν στην αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, εισέβαλαν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ και επιτέθηκαν λεκτικά σε γιατρό του νοσοκομείου, κατηγορώντας τον για χρηματισμό.

Από την πληροφόρηση που έχει η ΕΙΝΑΠ, ο συγκεκριμένος συνάδελφος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ επί σειρά ετών, με ανιδιοτέλεια και επιστημονική αξιοπρέπεια. Είναι κατά κοινή ομολογία ανάργυρος. Τα παραπάνω συνομολογούνται και στην σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου του.

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι στεκόμαστε απέναντι στους κάθε λογής φακελάκηδες, που πλουτίζουν σε βάρος των ασθενών. Δεν είμαστε συνάδελφοι μ ’αυτούς, δεν τους υπερασπιζόμαστε, καλούμε τους ασθενείς να μην ενδίδουν στις πιέσεις, να τους καταγγέλλουν.

Τα γεγονότα όμως στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ μας προβληματίζουν σοβαρά. Θεωρούμε ότι ο δρόμος της αυτοδικίας που έχει επιλέξει η συγκεκριμένη συλλογικότητα είναι ολισθηρός και επικίνδυνος, ιδιαίτερα όταν «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά», χωρίς ενδοιασμούς, ενοχές, ή συγγνώμες.

Καλούμε τους πολίτες να δώσουμε μαζί τη μάχη ενάντια στον χρηματισμό και τη διαφθορά.


Σχολιάστε εδώ