Η ΑΕΛ ζητεί αντιντόπινγκ κοντρόλ – Δημάτος: “Να γίνει ντόπινγκ σε… 24 παίκτες! Σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

Η ΑΕΛ ζητεί αντιντόπινγκ κοντρόλ – Δημάτος: “Να γίνει ντόπινγκ σε… 24 παίκτες! Σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!

Mε επιστολή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά από την ΕΠΟ τη διενέργεια ντόπινγκ κοντρόλ στους ποδοσφαιριστές του αγώνα με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η αιτιολογία της επιστολής, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, είναι η σπουδαιότητα της αναμέτρησης και το «εντελώς ασυνήθιστο φαινόμενο των συνεχών μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ».

Η επιστολή:

«Λόγω της σπουδαιότητας, αλλά και του εντελώς ασυνήθιστου φαινομένου των συνεχών μυϊκών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, αφού από το αποτέλεσμά του θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή της μίας από τις δύο ομάδες στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ζητούμε τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ σε 4 παίκτες από κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, στον αυριανό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΑΕΚ».

Έντονη ήταν η αντίδραση από τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αν. Δημάτο, ο οποίος έγραψε:

“Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε! Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!”.


Σχολιάστε εδώ