Οι άνθρωποι του Κυριάκου που θα τον κάνουν… πρωθυπουργό

Οι άνθρωποι του Κυριάκου που θα τον κάνουν… πρωθυπουργό

Δύο, μάλιστα, έχουν περάσει από το ΠΑΣΟΚ. Ο Θοδωρής Πελαγίδης ήταν σύμβουλος του Βαγγέλη Βενιζέλου και είναι ανώτερος εταίρος του Ινστιτούτου Brookings της Ουάσινγκτον και καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Από τον χώρο της Κεντρο­αριστεράς προέρχεται ο Πάνος Τσακλόγλου, ο οποίος ήταν μέλος του Συμβουλίου Εμπειρο­γνωμόνων το 2002-2004. Ο κ. Τσακλόγλου είναι καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, κοντά στον αρχηγό της ΝΔ είναι ο Τάκης Αράπογλου, πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Όπως και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Θανάσης Σαββάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών του Cardiff Μιχάλης Αρ­γυρού, ο οικονομολόγος Σωτήρης Χήνος, ανώτερο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων, και από τον χώρο της αγοράς ο Ευθύμης Βιδάλης.

Αλλά και ο πολύτιμος διευθυντής της… ορχή­στρας στην επικοινωνία, με πολλές περγαμηνές, Θωμάς Βαρβιτσιώτης, της εταιρείας V+O Communication.


Σχολιάστε εδώ