«Επιστροφή Στοιχήματος» από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με το 0-0 στο Champions League

Ο ΟΠΑΠ δίνει πίσω τα λεφτά σε όσους ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ»

 

Το Champions League κλέβει και πάλι την παράσταση, με τέσσερα μεγάλα παιχνίδια, της φάσης των «16». Σήμερα, θα διεξαχθούν οι αγώνες Τσέλσι-Μπαρτσελόνα και Μπάγερν-Μπεσίκτας και αύριο, τα ματς Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα. Σε όλους τους αγώνες του Champions League, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0.

Στα Ματς του Κουπονιού ο αγώνας Τσέλσι-Μπαρτσελόνα

Το παιχνίδι Τσέλσι-Μπαρτσελόνα περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και έξτρα ειδικά στοιχήματα για τους τέσσερις αγώνες του Champions League.

Στο παιχνίδι Τσέλσι-Μπαρτσελόνα, το ειδικό στοίχημα, με over 4,5 κίτρινες κάρτες, γκολ και από τις δύο ομάδες και over 10,5 κόρνερ, δίνει απόδοση 5,00.

Στον αγώνα Μπάγερν-Μπεσίκτας, το ειδικό στοίχημα, με γκολ από τη Μπάγερν και στα δύο ημίχρονα, over 1,5 κίτρινες κάρτες της Μπεσίκτας και συνολικά over 8,5 κόρνερ, δίνει απόδοση 3,00.

Στο ματς Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το ειδικό στοίχημα, με ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, γκολ και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο και over 3,5 οφσάιντ, δίνει απόδοση 8,00.

Στον αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα, το ειδικό στοίχημα, με 3-4 γκολ και 9-10 κόρνερ, δίνει απόδοση 10,00.

Τέσσερα Super Παρολί από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για επιπλέον κέρδη

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τέσσερα Super Παρολί για το Champions League.

Το πρώτο Super Παρολί , περιλαμβάνει το γκολ από τον Σουάρεζ και τη νίκη της Μπαρτσελόνα με σκορ 1-3 και ανεβάζει την απόδοση από το 13,50 στο 17,00.

Το δεύτερο Super Παρολί, έχει το γκολ από τον Λεβαντόφσκι και τη νίκη της Μπάγερν με σκορ 3-0 και δίνει απόδοση 6,75 (από 5,62).

Το τρίτο Super Παρολί, περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Μπάγερν-Μπεσίκτας, Σαχτάρ Ντόντετσκ-Ρόμα και Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 5,00 (από 4,45).

Το τέταρτο Super Παρολί, έχει το γκολ από τον Λουκάκου και τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-3 και ανεβάζει την απόδοση στο 25,00 (από 21,00).


Σχολιάστε εδώ