Διπλάσιες ώρες δουλεύει ο Έλληνας από τους εργαζομένους στις χώρες του ΟΟΣΑ

Διπλάσιες ώρες δουλεύει ο Έλληνας από τους εργαζομένους στις χώρες του ΟΟΣΑ

Απάντηση σε όλο εκείνο το… σκυλολόι που μας λέει τεμπέληδες

Και τι δεν μας έχουν σύρει οι… εταίροι μας και σύμμαχοί μας αυτά τα οκτώ χρόνια που ανεβαίνουμε τον Γολγοθά. Λένε ότι οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες, χαραμοφάηδες και ότι τρώμε τα λεφτά που μας δίνουν. Λεφτά που δεν μας τα δίνουν βέβαια δωρεάν, αφού θα τα πληρώσουμε τρεις και πέντε φορές πάνω.

Δυστυχώς για όλους αυτούς, που δεν έχουν αφήσει χώρα που να μην την έχουν καταληστεύσει, με πρώτες τις χώρες ΟΛΗΣ της Αφρικής, που συνεχίζουν και σήμερα να τις ληστεύουν, τα νούμερα τους διαψεύδουν.

Ο Έλληνας δουλεύει σχεδόν τις διπλάσιες ώρες από τους εργαζομένους όλων των άλλων χωρών της Ευρώπης. Κι αυτό δεν το λέει κάποιος τυχαίος ή ανυπόληπτος ούτε κάποιος φιλέλληνας. Το λέει ο ΟΟΣΑ. Από τα στοιχεία του οποίου προκύπτει ότι οι Έλληνες εργάζονται περισσότερες ώρες σε σχέση με τους εργαζομένους στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία από την έρευνα στα 35 μέλη του ΟΟΣΑ, που είναι τα πιο προηγμένα σε οικονομικούς όρους κράτη, δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι στην κορυφή των ευρωπαϊκών κρατών, με τον μέσο Έλληνα να δουλεύει 2.035 ώρες τον χρόνο. Στον αντίποδα, οι Γερμανοί εργάζονται μόλις 1.363 ώρες.


Σχολιάστε εδώ