Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις Τσίπρα (video)

Μητσοτάκης: Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις Τσίπρα (video)

Απάντηση στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε από την Εύβοια όπου περιοδεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό λέγοντας: «Από την Εύβοια που περιοδεύω, άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Νοβάρτις».

Ακολούθως επανέλαβε την θέση του για την υπόθεση της Novatrtis:

«…Και επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία. Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε από την πρώτη στιγμή όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους. Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια.

Και κάτι τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη».

Στην Εύβοια που περιοδεύει σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται τη Ναυτική Ακαδημία Κύμης, τη ζυθοποιία στο Αυλωνάρι και θα συναντηθεί με νέους ελεύθερους επαγγελματίες στη Χαλκίδα.

  • Διήμερη περιοδεία Κ. Μητσοτάκη στην Εύβοια

«Εμένα με ενδιαφέρει να ενώσω τους Έλληνες και όχι να διχάσω. Και στο τοξικό περιβάλλον που ζούμε έχουμε να αμυνθούμε σε μια ιστορία που παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης, αλλά να δούμε παράλληλα και τι θα κάνουμε για το μέλλον της χώρας. Οι νέοι μας συνεχίζουν να φεύγουν έξω» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαρμάρι της Εύβοιας, απαντώντας σε επισημανση μέλους του Συλλόγου Γυναικών του χωριού ότι και η ΝΔ έχει ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση.

«Η σημερινή κυβέρνηση φορολογεί τη δημιουργική Ελλάδα. Εμείς αυτό θα το αλλάξουμε» δήλωσε από την Κάρυστο σε συνομιλία που είχε με γυναίκες δικηγόρους της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το μείγμα υπερφορολόγησης και ασφαλιστικών εισφορών καθιστά τη εργασία δύσκολη».

Πηγή: ΕΡΤ1


Σχολιάστε εδώ