Βαριά άρρωστος ο Ολυμπιακός…

Βαριά άρρωστος ο Ολυμπιακός…

Έσωσε στο 90′ τον πόντο με Ατρόμητο, αλλά χάνει και άλλο έδαφος στο δρόμο για τον τίτλο

Γλίτωσε την ήττα, η απόστασή του από την κορυφή, ωστόσο, αυξάνει κι ενώ αύριο αναμένεται η απόφαση για τα επεισόδια μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Ένας.. τραυματισμένος ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά (τρεις αναγκαστικές αλλαγές) Ολυμπιακός, χρειάστηκε ένα… ριμπάουντ, στο 90′, του Χατζισαφί, στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα, ύστερα από το χαμένο πέναλτι του Τζούρτζεβιτς, για να πάρει τον βαθμό (2-2) από έναν, σαφέστατα, καλύτερο Ατρόμητο, ο οποίος προηγήθηκε δύο φορές απέναντι σε μια ερυθρόλευκη άμυνα που απλά παρατηρούσε!

Ένας πολύ καλός Ατρόμητος, λοιπόν, έβαλε για τα καλά δύσκολα στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι και θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και τη νίκη. Το τελικό 2-2 είναι άλλη μία γκέλα των Πειραιωτών σε ένα ματς που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και όπως είναι φυσικό περιήλθαν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης στο τέρμα, Καρασαλίδης και Χατζηισαΐας στα στόπερ (ο Ρισβάνης δεν ήταν απόλυτα έτοιμος κι έμεινε στον πάγκο), δεξί μπακ ο Κιβρακίδης, αριστερό ο Γιαννούλης. Αμυντικός μέσος ο Μάντσον, που είχε στο πλάι του τον Σάκιτς κι όχι τον Ούμπιντες, με τον Αυστριακό να παίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε αυτήν την θέση. Στις πτέρυγες οι Ουάρντα και Ντιγκινί και ο Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης, με τον Βασιλακάκη πιο πίσω του.

Η διάταξη του Ολυμπιακού από την άλλη είχε τον Χατζισαφί αριστερά στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και μάλιστα ως βασικός. Πιο αναλυτικά: Προτό γκολκίπερ και τετράδα άμυνας με Ομάρ, Μποτία, Νικολάου και Χατζισαφί. Άξονας με Ταχτσίδη, Ζιλέ και επιτελικός ο Φορτούνης. Άκρα με Μάριν και Μιραλάς και φορ ο Ανσαριφάρντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο: www.filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ