Συναρπαστικές κούρσες κορυφώνουν το ενδιαφέρον στις ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο

Συναρπαστικές κούρσες κορυφώνουν το ενδιαφέρον στις ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο

Γιορτή για όλους στον Ιππόδρομο Αθηνών την Καθαρά Δευτερά

Με επτά αναμετρήσεις υποδέχεται ο ιππόδρομος Αθηνών το φίλιππο κοινό σήμερα στις 17:00.

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην 4η ιπποδρομία του προγράμματος που θα διεξαχθεί στα 1.800 μέτρα, με τον ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, να διεκδικεί την 10η νίκη της καριέρας του μετά την νίκη του στην τελευταία του συμμετοχή.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται, επίσης, η 2η ιπποδρομία, όπου ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ θα προσπαθήσει να σημειώσει την 4η συνεχόμενη νίκη του απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους στην απόσταση των 1.575 μέτρων και η 6η ιπποδρομία, όπου δέκα 4ετείς φοράδες θα διεκδικήσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.

Για ακόμη μια ιπποδρομιακή συγκέντρωση την πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν ίπποι από το εξωτερικό με συμμετοχές σε ιπποδρομίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δύο Tζακ ποτ εκτοξεύουν τα κέρδη στον Ιππόδρομο Λευκωσίας

Αυξημένο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για τις οκτώ αναμετρήσεις στον Ιππόδρομο Λευκωσίας αυτή την Κυριακή στις 15:00. Δύο Τζακ ποτ, στο Σκορ 4 και στο Σκορ 6, υπόσχονται περισσότερα κέρδη για όσους επιλέξουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, μέσω του Πάμε Στοίχημα- Ιπποδρομίες. Συγκεκριμένα, μεταφέρονται 6,006 ευρώ στο Σκορ 4 και 24,503 ευρώ στο Σκορ 6.

Η προσθήκη των αναμετρήσεων στον Ιππόδρομο Λευκωσίας στις στοιχηματικές επιλογές του Πάμε Στοίχημα- Ιπποδρομίες προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις σε όλο και περισσότερους παίκτες κάθε εβδομάδα. Κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00, το φίλιππο κοινό παρακολουθεί τις κυπριακές ιπποδρομίες που έχουν ήδη αναδείξει μεγάλους νικητές.

Όλοι για «κούλουμα» στον ιππόδρομο – Δωρεάν νηστίσιμοι μεζέδες για τους επισκέπτες

Την Καθαρά Δευτέρα 19/02/2018, ο Ιππόδρομος Αθηνών θα γεμίσει χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα! Η Ιπποδρομίες Α.Ε. προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου σε μία μεγάλη γιορτή που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλου. Από τις 10:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, δωρεάν, μια σειρά μοναδικών δράσεων που υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία. Eιδικές καντίνες θα προσφέρουν, επίσης, δωρεάν λαγάνες, φασολάδα και νηστίσιμους μεζέδες σε όλους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό air show ακροβατικών με πρωτότυπους χαρταετούς. Ιπτάμενα χταπόδια, μέδουσες και πολλά σχέδια θα γεμίσουν με χρώμα τον ουρανό προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που αναμένεται να καθηλώσει όλους τους επισκέπτες.

Την τιμητική τους, όμως, στην εκδήλωση στο Μαρκόπουλο θα έχουν τα παιδιά. Βόλτες με πόνυ, παιδικά εργαστήρια και παιχνίδια, μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου είναι μερικές από τις δραστηριότητες που υπόσχονται στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου.

Στη διάθεση όλων των επισκεπτών θα βρίσκεται ειδικός χώρος για πικνίκ, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΦΩΤΟ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, που συμμετέχει στην 4η ιπποδρομία


Σχολιάστε εδώ