ΤΗΝΟΣ η «Μούσα του Αιγαίου»

ΤΗΝΟΣ η «Μούσα του Αιγαίου»

Η ΤΗΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Σημαντική αναγνώριση της ανάδειξης του πολιτιστικού Τουρισμού αποτελεί η βράβευση της  Τήνου που τιμήθηκε  ως  ο πρώτος νησιωτικός προορισμός  από το πρόγραμμα «Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας-European Destinations of Excellence (EDEN) 2016».

Η «Μούσα του Αιγαίου» έχει σημειώσει, τελευταία , χάρη στις συντονισμένες πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου, μεγάλες επιτυχίες στο διεθνές τουριστικό «γίγνεσθαι» προβάλλοντας τις πλούσιες πτυχές του τουριστικού της προϊόντος.

Photo

Photo

Στη σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το βραβείο παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, αποσπώντας τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων, μεταξύ των οποίων και του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου που αποκάλεσε την Τήνο «μικρή αλλά θαυματουργή».

Photo

Σε δήλωσή της η κυρία Δεληγιάννη ανέφερε: «Η Τήνος, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αποτελεσματικά και μελετημένα βήματα και , με ικανοποίηση, διαπιστώνουμε ότι συνεχώς κερδίζουμε μερίδιο στη διεθνή τουριστική αγορά. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ποιοτική διάσταση που, πιστεύουμε, ότι διαθέτουμε ώστε να προσελκύουμε κάθε χρόνο τους επισκέπτες εκείνους που αναζητούν τη μοναδικότητα που εμείς προσφέρουμε».

Photo

TINOS VIEWS, KONTODIMAS, 01JUN2011  Photo

Ένα αφιέρωμα, ή μία δημοσίευση ΔΕΝ είναι ικανή για να παρουσιάσει κανείς τη “μαγεία” της Τήνου.
Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο tinos.gr από όπου και οι φωτογραφίες του παρόντος άρθρου, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Μούσα του Αιγαίου”


Σχολιάστε εδώ