Δυνατό ιπποδρομιακό διήμερο σε Ελλάδα και Κύπρο – Η αναμέτρηση των «ισχυρών» για το πρώτο κύπελλο της χρονιάς στο Μαρκόπουλο

Δυνατό ιπποδρομιακό διήμερο σε Ελλάδα και Κύπρο – Η αναμέτρηση των «ισχυρών» για το πρώτο κύπελλο της χρονιάς στο Μαρκόπουλο

Πρεμιέρα με σημαντικά κέρδη για τις κυπριακές Ιπποδρομίες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Με 13 συμμετοχές, το Κύπελλο Νέου Έτους αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα «φώτα» στη σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο. Το πρώτο κύπελλο της χρονιάς διεκδικούν μερικοί από τους καλύτερους 4ετείς καθαρόαιμους ίππους, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 1.800 μέτρων.

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών περιλαμβάνει συνολικά έξι κούρσες και αρχίζει στις 17:00.

Τριπλό τζακ ποτ αύριο στις κυπριακές ιπποδρομίες

Ο ιππόδρομος Λευκωσίας επανέρχεται δριμύτερος αύριο, 27 Ιανουαρίου 2018, στις 15:00 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, με εννέα ιπποδρομίες. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το δημοφιλές παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ 9 (σωστή πρόβλεψη νικητή και στις εννέα ιπποδρομίες του προγράμματος), στο οποίο μεταφέρονται 31.761 ευρώ, αναμένεται να μοιράσει μεγάλα κέρδη. Επίσης, στην αυριανή ιπποδρομιακή συνάντηση στη Λευκωσία μεταφέρονται 5.000 ευρώ στο ΣΚΟΡ 4 και 8.502,76 ευρώ στο ΣΚΟΡ 6.

Γιατί είναι ελκυστικές οι κυπριακές ιπποδρομίες

Οι κυπριακές ιπποδρομίες εκτός από πλούσιο θέαμα, προσφέρουν στους παίκτες από την Ελλάδα νέα παιχνίδια και σημαντικές αποδόσεις.

Σε αντίθεση με τις ελληνικές, το γεγονός ότι το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ανά συνδυασμό είναι τα 2 ευρώ, εξασφαλίζει πολλαπλάσια κέρδη στις σωστές προβλέψεις. Για παράδειγμα, η μέση απόδοση για τη σωστή πρόβλεψη του νικητή (ΓΚΑΝΙΑΝ) είναι 7 ευρώ και για τη σωστή πρόβλεψη των δύο πρώτων ίππων ανεξαρτήτου σειράς (ΔΙΔΥΜΟ) είναι 30 ευρώ.

Επιπλέον, τα στοιχήματα ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ, ΣΚΟΡ 4/ΣΚΟΡ 6 και ΤΖΑΚΠΟΤ 9 προσφέρονται με εγγυημένα ποσά 1.000 ευρώ, 5.000 ευρώ και 20.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Μάλιστα, το ΤΖΑΚΠΟΤ 9 (το οποίο προσφέρεται με ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού στο 0,5 ευρώ) έχει μοιράσει έως και 1.000.000 ευρώ.

Μοίρασαν κέρδη την Τετάρτη οι κυπριακές κούρσες

Με σημαντικά κέρδη για τους παίκτες από την Ελλάδα συνοδεύτηκε η πρεμιέρα του κυπριακού ιπποδρομιακού στοιχήματος την περασμένη Τετάρτη. Στο ΤΡΙΚΑΣΤ της έβδομης ιπποδρομίας, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.174,60 και βρέθηκε ένας νικητής σε πρακτορείο της Καλλιθέας, ο οποίος είχε παίξει ένα δελτίο αξίας 12 ευρώ. Ακόμη ένας παίκτης του Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, σε πρακτορείο στο Ίλιον, παίζοντας ένα δελτίο αξίας 22 ευρώ, στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της τρίτης ιπποδρομίας, επωφελήθηκε απόδοσης 438,30 ευρώ.

Τα «ραντεβού» με τον Ιππόδρομο Λευκωσίας

Οι κούρσες στον ιππόδρομο Λευκωσίας, πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 15:30 και κάθε Κυριακή στις 15:00. Εκτάκτως, λόγω των κυπριακών προεδρικών εκλογών, οι ιπποδρομίες της Κυριακής 28 Ιανουαρίου και της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα


Σχολιάστε εδώ