Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Η λύση να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία!

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: Η λύση να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία!

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στον τραυματισμό του έθνους 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε για πρώτη φορά, σήμερα σε ομιλία του πως «Η λύση πρέπει να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία, δεν θα γίνουμε συνένοχοι στον τραυματισμό του έθνους».


 Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης οδήγησε τον Πρόεδρο τη ΝΔ στη σκλήρηνση της θέσης για το Σκοπιανό;
Ή προσπάθησε να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που κατέχουν πλεόν αρχηγικές θέσεις, στη ΝΔ;


Και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση: «Δεν είναι δυνατόν να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.iefimerida.gr,  στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως: «Ανήλθαν στην εξουσία για να αμφισβητήσουν δήθεν το κατεστημένο. Και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγιναν οι ίδιοι το πιο φαύλο και αδίστακτο κατεστημένο που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Αδίστακτο. Κυνικό. Χωρίς ηθικούς φραγμούς. Χωρίς καμία αναστολή. Σε ότι αφορά στην οικονομία τόνισε πως σε 100 δις υπολόγισε ο κ. Ρέγκλινγκ το κόστος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα. Μιας κυβέρνησης που αύριο έχει επέτειο. Μια επέτειο που, εκτός από τον ελληνικό λαό, θέλουν να ξεχάσουν και οι ίδιοι γιατί με άλλες, ψεύτικες, υποσχέσεις εξελέγησαν και τα εντελώς αντίθετα έκαναν».

Το ότι ο κ.Τσίπρας διαπραγματεύεται θα μπορούσε να ήταν «το πιο σύντομο ανέκδοτο» της τελευταίας τριετίας.

Συνεχίζοντας με επιθετική ρητορική ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Η παρατήρηση είναι δυστυχώς επίκαιρη καθώς ο Πρωθυπουργός έχει πάρει επάνω του και τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό. Ο κ.Τσίπρας ξεκίνησε μια διαπραγμάτευση χωρίς να διαμορφώσει ενιαία κυβερνητική θέση. Το έκανε για να διευκολύνει τον κ. Καμμένο, που άλλαζε άποψη ανά 6 ώρες. Είτε πρόκειται για πολιτική ελαφρότητα είτε για ανθρώπινη φαιδρότητα είναι κάτι που αποτελεί κατάντια για τη χώρα».

Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επόμενη παρέμβασή του, στην κλειστή συνεδρίαση ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να επιδείξουν στις τοποθετήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η πλειοδοσία πατριωτισμού δεν μας κάνει περισσότερο πατριώτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των στελεχών ενόψει μάλιστα και του επερχόμενου συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό που θα γίνει στην πρωτεύουσα.

Να σημειώσουμε στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο Κυριακος Μητσοτάκης μίλησε παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Έτσι πλεόν η ΝΔ τοποθετείται επίσημα στο θέμα με ξεκάθαρη θέση.

Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με τις δηλώσεις της κ.

 

 


Σχολιάστε εδώ