Το μόνο που χρειάζεται ακόμα είναι να νιώσει τη ζεστασιά του κόσμου…

Το μόνο που χρειάζεται ακόμα είναι να νιώσει τη ζεστασιά του κόσμου…

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Πρωτάθλημα ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας τους οι 200 περίπου οπαδοί του Ατρομήτου που βρέθηκαν στη Ριζούπολη, μετά το επιβλητικό 0-3 της Δευτέρας.

Το ίδιο έκαναν και στο κύπελλο τρεις ημέρες μετά, έπειτα από το 1-0 επί του Αστέρα, που σφράγισε την πρόκριση στους «8».

Απόλυτα λογικό. Έτσι όπως πάει ο Ατρόμητος, τρένο, γιατί να μην το πιστεύουν;
Μόνο που θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Περιστεριώτες, που αγαπούν αυτήν την ομάδα, ότι θα πρέπει να… βάλουν και αυτοί ένα χεράκι.

Δεν είναι δυνατόν σε έναν τόσο τεράστιο δήμο ο Ατρόμητος να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ιστορία του και να κόβει τόσα λίγα εισιτήρια. Αυτό το σκηνικό αδικεί κατάφωρα τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση.


Το γήπεδο στο Περιστέρι έπρεπε να είναι σχεδόν γεμάτο σε κάθε ματς της ομάδας υπό αυτές τις συνθήκες. Και σε κάθε ματς εκτός έδρας να είναι 3.000-4.000.

Το Περιστέρι πρέπει να ξεσηκωθεί. Οι ποδοσφαιριστές και ο Κάναντι το αξίζουν. Όπως και η διοίκηση, που έχει τόσο νοικοκυρεμένη την ομάδα.

Ο Ατρόμητος φέτος δεν υστερεί σε τίποτα από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και αν δεν ήμασταν στην Ελλάδα, θα του δίναμε πολύ μεγάλη τύχη για τον τίτλο. Αλλά εδώ όλοι λένε «σιγά μην τον αφήσουν».

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που εκπέμπει υγεία. Θυμίζει οικογένεια κι αυτό φαίνεται και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ο Κάναντι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, οι παίκτες τα δίνουν όλα και το ευχαριστιούνται. Αυτό που έχει ανάγκη είναι να νιώσει τη ζεστασιά και τη στήριξη του κόσμου…


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!