«Σάρωσε» η παιδική «Κερkidα ΟΠΑΠ» το 2017: Δυναμική παρουσία σε 112 αγώνες με 12.000 φιλάθλους

«Σάρωσε» η παιδική «Κερkidα ΟΠΑΠ» το 2017: Δυναμική παρουσία σε 112 αγώνες με 12.000 φιλάθλους

Έρχονται νέες σημαντικές αναμετρήσεις και πολλές εκπλήξεις

Περισσότεροι από 12.000 μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και οι γονείς/συνοδοί τους απόλαυσαν την αγαπημένη τους ομάδα από την παιδική «Κερkidα ΟΠΑΠ» το 2017. Εφέτος, ακόμη περισσότερα παιδιά θα βρεθούν στα γήπεδα, χάρη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, με αυξημένο αριθμό δωρεάν διπλών προσκλήσεων ανά αγώνα και πολλές εκπλήξεις.

Εκτός από face painting, δώρα και φωτογραφίες με τον περίφημο Κερκίδα, τη μασκότ του προγράμματος, πολλοί μικροί φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες. Ήδη δέκα τυχεροί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού Superfoods βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας, μίλησαν με τους αθλητές και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Επιπλέον, 200 παιδιά συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή γιορτή για το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του PAOSHOP, έπαιξαν και διασκέδασαν με τις μασκότ Κερκίδα και Mr. Green.

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή! Όσο προχωρά η αγωνιστική σεζόν, ολοένα και περισσότερες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους της «Κερkidας ΟΠΑΠ».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr, δείτε το πρόγραμμα των αγώνων και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις, που διατίθενται σε παιδιά έως 12 ετών και τους συνοδούς τους.

Έρχονται δυνατές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods για τη Euroleague.  Στο ΟΑΚΑ, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της «Κερkidας ΟΠΑΠ», οι μικροί φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και στις 8 Φεβρουαρίου τον αγώνα με την Μπασκόνια.

«Κερkidα ΟΠΑΠ» με 12.000 φιλάθλους το 2017

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την «Κερkidα ΟΠΑΠ», που προσελκύει τα παιδιά στα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον αθλητισμό ως βασική επιλογή ψυχαγωγίας για την οικογένεια.

Το 2017 υποβλήθηκαν συνολικά περισσότερες από 25.000 αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» βρέθηκε σε 112 εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες και φιλοξένησε τουλάχιστον 12.000 φιλάθλους.


Σχολιάστε εδώ