Eγκρίθηκε με 154 «ναι» κεδρίζοντας… και έναν Βουλευτή

Eγκρίθηκε με 154 «ναι» κεδρίζοντας… και έναν Βουλευτή

Με 154 «ναι» από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τη Θ. Μεγαλοοικονόμου, εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.


Σύμφωνα με το newpost.gr , αφού υπερψήφισε τον προϋπολογισμό και το πολυνομοσχέδιο, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποφάσισε να ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας.

Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, η κ. Μεγαλοοικονόμου, τόνισε πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέλαβε όταν η ελληνική οικονομία και κοινωνία αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών. Δεν είχε ευθύνες γι αυτό, ούτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούσε τα τελευταία 40 χρόνια».

«Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έγιναν θαύματα ούτε περιμέναμε να γίνουν, όμως η εικόνα της χώρας αρχίζει να αλλάζει. Αυτό φαίνεται από την θετική αντίδραση των αγορών, όπου για πρώτη φορά βλέπουμε τα επιτόκια να έχουν φθάσει στα επίπεδα του 2006, πριν δηλαδή να μπούμε στην κρίση, διεθνώς αναγνωρίζεται ότι η χώρα είναι σταθερή και μπορούν να γίνουν επενδύσεις, και όλοι όσοι ήταν πριν εναντίον μας τώρα είναι υπέρ μας. Επέλεξα λοιπόν να συστρατευτώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια». Δείτε το σχετικό έγγραφο προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο newpost.gr

Να θυμίσουμε πως στην Χριστουγεννιάτικη έκδοση του «Π» σας είχαμε προετοιμάσει για το άλμα: από τον Λεβέντη στον Τσίπρα… της Θ. Μεγαλοοικονόμου διαβάστε ΕΔΩ 


Σχολιάστε εδώ