Οι χειμερινές εκπτώσεις έφτασαν…

Οι χειμερινές εκπτώσεις έφτασαν…

Να θυμίσουμε πως απο την ερχόμενοι Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις . Οι καταναλωτές θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία μετά από τις εκπτώσεις των εορτών, να πραγματοποιήσουν αγορές σε ικανοποιητικές εως και πολύ χαμηλές τιμές. Να επισημάνουμε πως ο τζίρος στις χριστουγενιάτικες εκπτώσεις ήταν αυξημένος για πρώτη φορά μετά από τα οκτώ χρόνια της οικονομικής κρίσης. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν έφτασε τα επίπεδα πρό της κρίσης.

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

Σε μηνυμά του ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Πρέπει να προσέχουμε

Εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


Σχολιάστε εδώ