Εκλογές με φόντο τα Σκόπια βλέπει η ΝΔ

Εκλογές με φόντο τα Σκόπια βλέπει η ΝΔ

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Oι εντάσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης δεν μπορούν να καλυφθούν, εκτιμά η Πειραιώς

Εκλογικό σενάριο αυτή τη φορά όχι για την αξιολόγηση αλλά για την ονομασία των Σκοπίων περιλαμβάνει το πλάνο της Νέας Δημοκρατίας για το 2018.

Παρά το γεγονός ότι από την κυβέρνηση – και κυρίως τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν – καταβάλλεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μακιγιαριστούν οι δομικές διαφορές που έχουν αλλά και σε πείσμα της μέχρι σήμερα τακτικής του κ. Καμμένου, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει… κωλοτούμπα μπροστά στο σενάριο εκλογών, στην Πειραιώς εκτιμούν ότι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα εξελίξεων.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας μοιάζει να έχει αναλάβει τη δέσμευση έναντι των εταίρων της χώρας για αναζήτηση λύσης, ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάςθεωρεί ότι το μέτωπο θα πρέπει να κλείσει ώστε οι διπλωματικές προσπάθειες να επικεντρωθούν στην Άγκυρα ενώ, και πολιτικά, ο οργανισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι, εδώ και χρόνια, υπέρ μίας λύσης στο ζήτημα.

Στον αντίποδα, ο συγκυβερνήτης Καμμένος παίζει στο θέμα των Σκοπίων το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να προσεγγίσει το εθνικά ανήσυχο ακροατήριο και να διασωθεί εκλογικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://newpost.gr


Σχολιάστε εδώ