ΚΕΔΕ: Πρωτοχρονιάτικη εορτή, για τα παιδιά των κατοίκων της Μάνδρας

ΚΕΔΕ: Πρωτοχρονιάτικη εορτή, για τα παιδιά των κατοίκων της Μάνδρας

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ.Πατούλη διοργανώθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, μία συγκινητική Πρωτοχρονιάτικη εορτή,για τα παιδιά των κατοίκων της Μάνδρας που επλήγησαν από τη θεομηνία, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στο Αθλητικό Κέντρο της Μάνδρας.

Ο κ. Πατούλης μαζί με τον ταμία Φ. Πατσουράκο και το μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ Γ. Δατσέρη , μοίρασαν δώρα στα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές, με κατοίκους της περιοχής.

Η χαρά αποτυπώθηκε στο πρόσωπο των παιδιών που άνοιξαν τα δώρα τους ,γεύτηκαν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τραγούδησαν τα κάλαντα .

Θερμές ευχαριστίες στην ΚΕΔΕ αλλά και στους γιατρούς της Αθήνας ,εξέφρασε η Δήμαρχος Μάνδρας κυρία Ιωάννα Κριεκούκη, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ από την πρώτη στιγμή, έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους στους κατοίκους της περιοχής και τους στήριξαν με όλα τα μέσα που διέθεταν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης γιατροί που καταστράφηκαν τα ιατρεία τους, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον ΙΣΑ για τη στήριξή του.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ.Πατούλης επισήμανε ότι:

«Η Μάνδρα μετράει ακόμα τις ανοιχτές πληγές της. Η ΚΕΔΕ από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από αυτή την τόσο μεγάλη καταστροφή. Με αυτή μας την πρωτοβουλία, προσπαθήσαμε να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους πολίτες που χτυπήθηκαν από τη θεομηνία και περνάνε τις Άγιες αυτές ημέρες με πολλά προβλήματα. Θα πιέσουμε την πολιτεία να αποκαταστήσει άμεσα τις ζημιές και να αποζημιώσει όσους έχουν πληγεί, ενώ ο ΙΣΑ θα βοηθήσει να επαναλειτουργήσουν τα ιατρεία που επλήγησαν,για να αποκατασταθεί η υγειονομική κάλυψη της περιοχής».

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων,ο εκπρόσωπος του Δεσπότη Πατήρ Βλάσιος ,η πρόεδρος κυρία Ε.Στάθη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας ,η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού κυρία Α.Νερούτσου , ,ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομογένειας Σικάγου κ.Κ. Χανιωτάκης, , εκπρόσωποι σχολικών επιτροπών και πλήθος κόσμου.

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου.


Σχολιάστε εδώ