Η ΣΕΚΑΠ οδηγείται σε πτώχευση

Η ΣΕΚΑΠ οδηγείται σε πτώχευση

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις για την ΣΕΚΑΠ μετά την επικύρωση του προστίμου των 38 εκατομμυρίων ευρώ. Ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αναγκαστικής πτώχευσης.

Τα μέλη του ΔΣ της εταιρίας θα πραγματοποιήσουν έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή ειδικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης».


Σχολιάστε εδώ