Ένα Ευχοχωριό στη Λ. Κηφισίας, στο Μαρούσι!

Ένα Ευχοχωριό στη Λ. Κηφισίας, στο Μαρούσι!

makeawish.gr

Όλοι εμείς στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πιστεύουμε ότι σε κάθε παιδί που αυτήν τη στιγμή πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, αξίζει να ζήσει τη μοναδική εμπειρία εκπλήρωσης της μεγαλύτερης επιθυμίας του…

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μέχρι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, το κατάστημα LEROY MERLIN Αμαρουσίου φιλοξενεί το Ευχοχωριό, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες τους να προμηθευτούν χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους, από μια μεγάλη συλλογή παιδικών και γυναικείων αξεσουάρ, βιβλίων και προϊόντων του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, χαρίζοντας παράλληλα χαμόγελα, στα προσωπάκια των παιδιών που το έχουν τόσο ανάγκη.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα το γιορτάσουν, παίρνοντας μέρος σε υπέροχες δραστηριότητες και απολαμβάνοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης, στο φουσκωτό κάστρο και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Εκδηλώσεις:

♦ Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου μικρές λιχουδιές περιμένουν τους φίλους μας από την εταιρεία Weber με πολλές συνταγές barbeque

♦ Την Κυριακή 17/12 η Melissa on the Road με θα μας μαγειρέψει ζυμαρικά και το κέντρο αποκατάστασης ¨άμιλλα¨ θα απασχολήσει τους μικρούς μας φίλους, ενώ την Κυριακή 23/12 θα βρίσκεται στο Ευχοχωριό μας ο Vasilis Kallidis με την καντίνα του και θα μας ετοιμάζει hοt dog και ζεστή βυσσινάδα!

Με μια επίσκεψη στα Ευχοχωριό, σίγουρα θα αισθανθούμε όλοι μας ξανά παιδιά, βοηθώντας τον μικρό Κωνσταντίνο, να αποκτήσει το ξύλινο σπιτάκι των ονείρων του!

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό λειτουργεί τις εξής μέρες και ώρες: Σάββατα: 11.00 – 20.00 Κυριακές: 11.00 – 20.00 Καθημερινές: 11/12 – 20/12: 12.00-20.00 21/12 – 22/12: 11.00-21.00 Συνεργάτες Bazaar: gAromata.gr, Petit Ami Boutique, Κάπα Εκδοτική / Kapa Publishing House. Με την υποστήριξη των: Pipis – Ο Κόσμος του Παιδιού, Creta Farms Greece, Weber, Heinz, Bosch Hellas, Amilla-Kid.gr.

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο Οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.800 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Εθνικής Αντιστάσεως 47, 17 237, Δάφνη Τηλ. 210-9637660 & 7, [email protected]


Σχολιάστε εδώ