Τίποτε βέβαιο για τον ερχομό του Ερντογάν <br>-Πρόσκληση από τον Παυλόπουλο δεν έχει σταλεί ακόμη

Τίποτε βέβαιο για τον ερχομό του Ερντογάν
-Πρόσκληση από τον Παυλόπουλο δεν έχει σταλεί ακόμη

Στον αέρα εξακολουθεί να είναι η επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας στην Αθήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από εγκυρότατες πηγές να επιβεβαιώνουν πλήρως το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του κυριακάτικου «ΠΑΡΟΝ» της 19/11/2017 με τίτλο «Μπλόκο στην επίσκεψη Ερ­ντογάν».

Το ότι ακόμη δεν έχει σταλεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο η πρόσκληση προς τον τούρκο Πρόεδρο για να επισκεφθεί τη χώρα μας σημαίνει πολλά. Και συγκεκριμένα ο κ. Ερ­ντογάν δεν φαίνεται να έχει δείξει με κάποιον τρόπο ότι αποδέχεται τις ενστάσεις της Αθήνας και ότι δεν είναι στις προθέσεις του να δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα που θα υπονόμευε το κλίμα της επίσκεψης και θα όξυνε τις διμερείς σχέσεις, οι οποίες βέβαια με τις συνεχείς παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.


 Θέλει πάρα πολύ να έρθει στην Ελλάδα για να δείξει ότι δεν είναι απομονωμένος


Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες έγκυρες πηγές, ο Ερντογάν θέλει πάρα πολύ να έρθει στην Ελλάδα για να δείξει ότι δεν είναι απομονωμένος, δεδομένου ότι με τις σκληρές αντιπαραθέσεις του έχουν οξυνθεί οι σχέσεις του σχεδόν με όλες τις χώρες της Ευρώπης, και κυρίως με τη Γερμανία.


Να σημειώσουμε πως χθες στην Άγκυρα ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συμμετείχε στην όγδοη Σύνοδο Κορυφής του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη “BOSPHOROUS SUMMIT”. Όπως τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος, η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, και κάλυψε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων των ευρω-τουρκικών σχέσεων.

Σχετικά άρθρα
          


Σχολιάστε εδώ