Με δέκα χρόνια κάθειρξη τιμωρούνται όσοι διαρρέουν απόρρητα έγγραφα

­♣ Με δέκα χρόνια κάθειρξη τιμωρούνται όσοι διαρρέουν απόρρητα έγγραφα. Όσοι τα έχουν υπογράψει κλείνουν θέση για το Ειδικό Δικαστήριο.

♣ Ο τελευταίος υπουργός Εξωτερικών που έσυρε κόσμο στα δικαστήρια για τη διαρροή εγγράφων ήταν ο Πάγκαλος. Ο άνθρωπος που το βράδυ των Ιμίων ήταν σε talk show.

♣ Βραβείο πολιτικού σθένους ο Τσίπρας; Ε, δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι στα τέσσερα και να μπορείς να κάνεις και κωλοτούμπες.

♣ Ενώ εσύ νομίζεις πως κατατροπώνεις τις αγορές στον Γρανικό και μαστιγώνεις τον καπιταλισμό. (Εναλλάξ με τον Κατρούγκαλο…)

♣ Ο Καμμένος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο Πεντάγωνο και τιμωρεί τους φαντάρους. Δηλαδή…

Μαξίμου: «Ο πρωθυπουργός δεν θα ανέχεται πλέον γραφικότητες». Και, δηλαδή, τι δουλειά θα κάνει ο Πολάκης; Κλέφτης θα γίνει ή top model;

♣ …αν δεν είχε αναλάβει την ευθύνη, θα την πλήρωνε ο περιπτεράς στη Μεσογείων απέναντι.

♣ Πάνω από 1.300 τα κτίρια στη Δυτική Αττική που έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες. Τα υπόλοιπα ήξεραν… καλύτερο κολύμπι.

♣ Είκοσι μέρες μετά ο αρμόδιος υπουργός (Σπίρτζης) δεν έχει πάει ακόμη στη Μάνδρα. Κάτσε να πνιγούν καμιά 20αριά ακόμη.

♣ Δεσμεύεται η Ντόρα ότι η χώρα θα βγει από το αδιέξοδο μέσα στους πρώτους έξι μήνες με κυβέρνηση της ΝΔ. Και πρωθυπουργό τον Ντ. Κόπερφιλντ;

♣ Θα μπουν κάποια στιγμή οι Τούρκοι στον Έβρο, ο Καμμένος θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη και θα τιμωρήσει τον λιμενάρχη Θάσου.

♣ Απορία: Υπήρχαν κι άλλοι διεκδικητές του βραβείου; Π.χ., ο Σεφερλής ή ο Σταρόβας;

♣ Η κυβέρνηση τηρεί την υπόσχεσή της: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Τα δίνει κατευθείαν στα funds.

Που μας πετάνε έξω από τη Σένγκεν μικρό το κακό. Το θέμα είναι μη μας βγάλουν και από τη Eurovision.

♣ Το είπαμε: Και με τη γίδα στην πλάτη να πιάσουν τον Καμμένο, θα πει πως φταίει η… πλάτη, που κάνει κακές συναναστροφές.

♣ Και στον Γιωργάκη, όταν ήταν πρωθυπουργός, έδιναν διάφορα απίθανα βραβεία, αλλά είδαμε πώς κατέληξε. Τον κλαίν’ οι ρέγκες ανοιχτής θαλάσσης.

♣ Η Β. Σταμάτη ζητά αποζημίωση 1 εκατ. από τον Πολάκη, γιατί την είπε «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί». Λογικό.

♣ Ξέχασε να την πει «αγράμματη χωριάτισσα», «ξιπασμένη» πρώην δημόσια υπάλληλο και μακρινή ξαδέλφη της Πάολα.

♣ Σύμφωνα με έρευνα, μόνο ένας στους δέκα είναι ικανοποιημένος με το Δημόσιο. Οι άλλοι εννέα περιμένουν να… διοριστούν!

♣ Εκτός από ραντεβού με τον Μακρόν, οι Rothschild κανονίζουν τώρα και βραβεία. Άντε, με το καλό και το χρυσό στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

♣ Ξεπέρασε τα όρια ο κρατικός αυταρχισμός: Αστυνομικός έπεσε πάνω στο μαχαίρι 37χρονου με σκοπό να τραυματιστεί και να τον… εκθέσει κοινωνικά.

Άσχετοι Γάλλοι! Αν ήθελαν ντε και καλά να βραβεύσουν κάποιον από την Ελλάδα, ας φώναζαν τον Λ. Πετρούνια. Είναι πολύ καλύτερος στις κωλοτούμπες.

♣ Ο άλλος λήστεψε περίπτερο και μετά απειλούσε τους αστυνομικούς ότι θα αυτοκτονήσει, αν δεν τον αφήσουν… να διαρρήξει και το διπλανό mini market.

♣ Τρεις στους δέκα πιστεύουν σοβαρά ότι μας ψεκάζουν. Και μετά απορούμε που μας κυβερνά ο Καμμένος και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα.

♣ Όποιος θίγει την τιμή και την υπόληψη της Β. Σταμάτη δεν πρέπει να δέχεται μηνύσεις αλλά να εισπράττει εύρετρα.

♣ Όσον αφορά την παιδική φτώχεια, φτάσαμε στο επίπεδο της Ρουμανίας. Σε όλα τα υπόλοιπα το… παλεύουμε ακόμη.

♣ Να δω τον Πολάκη να μαλλιοτραβιέται στα δικαστήρια με τη Βίκυ και θα πάω εθελοντής ναρκαλιευτής στη Συρία.

♣ Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρόμα που έκανε πλιάτσικο σε σπίτια στη Μάνδρα. Με την άλλη, που ρημάζει ολόκληρη τη χώρα, θα γίνει κάτι;


Σχολιάστε εδώ