Πουλάμε 500.000 πελάτες της ΔΕΗ <br>πακέτο με λιγνιτικές μονάδες!

Πουλάμε 500.000 πελάτες της ΔΕΗ
πακέτο με λιγνιτικές μονάδες!

Αυτή κι αν είναι παγκόσμιας κλάσης μεταρρύθμιση…

Δεν πρόκειται για καλαμπούρι. Μακάρι να ήταν. Ούτε προβοκάτσια του Μητσοτάκη είναι ή κακοήθεια της Αριστεράς του Λαφαζάνη απέναντι στην Αριστερά του Τσίπρα. Δυστυχώς, είναι η αλήθεια. Πρόκειται για άλλη μία… καινοτόμο – εκσυγχρονιστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Και την πρόταση αυτή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης την έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ξένους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν φιλέτα-μονάδες της ΔΕΗ.


Πάλι ο κοσμάκης θα είναι το θύμα

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν καλές πηγές, την… πώληση 500.000 πελατών της ΔΕΗ έχει υποδείξει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης!
Μια τέτοια μεταρρύθμιση, αν τελικά την υλοποιήσει η κυβέρνηση, θα σημαίνει ότι 500.000 πελάτες θα είναι στο έλεος του ιδιώτη-ιδιοκτήτη της ΔΕΗ, που θα κόβει το ρεύμα και θα αφήνει στο σκοτάδι σπίτια και μικρομεσαίες επιχειρήσεις έτσι και δεν πληρώνουν τον λογαριασμό. Αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες τι θα συμβεί; Πού παραδίδουν όλον αυτό τον κόσμο, οικογενειάρχες και μαγαζάτορες;
Πέραν των πελατών, που θα είναι το… δόλωμα για τους υποψήφιους αγοραστές, οι μονάδες προς εκποίηση είναι οι τέσσερις λιγνιτικές (Μελίτη Ι, ΙΙ και δύο σταθμοί της Μεγαλόπολης).


Σχολιάστε εδώ