Αποστολή βοήθειας στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής από την Ι.Μ. Φθιώτιδος

Αποστολή βοήθειας στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής από την Ι.Μ. Φθιώτιδος

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος συμπάσχουσα στο δράμα και το πένθος που ζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής απέστειλε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου το πρώτο φορτηγό με είδη ανδρικού – γυναικείου και παιδικού ρουχισμού και υποδημάτων με σκοπό την ενίσχυση των κατοίκων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και του Δήμου Μεγαρέων που επλήγησαν από την Θεομηνία και τις φονικές πλημμύρες.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος από την πρώτη κιόλας ημέρα της καταστροφής, σε γραπτή επικοινωνία που είχε με τον Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο τον διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος εκτός από τις προσευχές που αναπέμπει στον Ύψιστο για την ανάπαυση των ψυχών των αδικοχαμένων αδερφών μας από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγουμένων ημερών, θα προσφέρει και ηθική και υλική βοήθεια στους εμπεριστάτους πιστούς του ποιμνίου του με κάθε είδους βοήθεια, την οποία θα υποδείξει ο Σεβασμιώτατος κ. Κωνσταντίνος.

Κατόπιν συνεννοήσεως, από την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων ζητήθηκαν είδη ρουχισμού και υποδημάτων , τα οποία η Μητρόπολις Φθιώτιδος εφύλαττε στις αποθήκες του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου και έτσι με απόφαση του Σεβασμιωτάτου σήμερα το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε από το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας το πρώτο φορτηγό με 197 μεγάλα δέματα με τα ως άνω είδη.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε την Μεταφορική Εταιρία του κ. Θεοφάνους Καρμάλη από την Λαμία, ο οποίος προσεφέρθη να μεταφέρει τα δέματα δωρεάν.

ΠΗΓΗ: http://www.romfea.gr


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!