Έκοψε από την τηλεόραση <br>τον Άδωνη ο Κυριάκος

Έκοψε από την τηλεόραση
τον Άδωνη ο Κυριάκος

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τον τελευταίο καιρό τα πράγματα για τον Άδ. Γεωργιάδη. Αστοχίες, γκάφες, λάθη τακτικής, που εξοργίζουν ακόμη και τους Νεοδημοκράτες. Κι ήρθε τώρα και το τελευταίο: Μετά από εντολή-τελεσίγραφο του Κυρ. Μητσοτάκη υποχρεώθηκε να διακόψει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπου πουλούσε αρχικά βιβλία και τάμπλετ, τελευταία και νανοβιονικά γιλέκα (τηλεπωλήσεις).

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα του αντιπρο- έδρου ενοχλούσε εξαρχής τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά μέχρι πρότινος απέφευγε να του ζητήσει να την αναστείλει, προκειμένου να μην προκληθούν τριβές στις μεταξύ τους σχέσεις. Η κατάσταση, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έδειχνε να παίρνει διαστάσεις, με την κυβέρνηση να το εκμεταλλεύεται πολιτικά για να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία. Γεγονός που δεν άφησε περιθώρια στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις «εδώ και τώρα». Όπερ και εγένετο την περασμένη Πέμπτη.

Ο τελευταίος, για ευνόητους λόγους, προσπάθησε να περάσει την εντύπωση ότι ήταν δική του απόφαση, μόνο και μόνο για να μη δίνει αφορμή στην κυβέρνηση να λέει διάφορα σε βά­ρος του και σε βάρος της ΝΔ. Μόνο που ένα 24ωρο νωρίτερα ανέφερε μέσω των social media ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί τον επικρίνουν για τις τηλεπωλήσεις, καθώς αυτή είναι η δουλειά του και από αυτή ζει, καθότι δεν είναι πλούσιος. Μετά το μπλόκο στις τηλεπωλήσεις ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να διαβεβαιώσει τους οπαδούς (ψηφοφόρους) του ότι θα βρει άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους.


Σχολιάστε εδώ