Τι μαγειρεύει του Κυριάκου ο Καμίνης

Τι μαγειρεύει του Κυριάκου ο Καμίνης

Θα μείνω δήμαρχος της Αθήνας μέχρι το τέλος της θητείας μου, που λήγει το 2019, ακόμη κι αν εκλεγώ πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, δηλώνει κατά τρόπο κατηγορηματικό ο Γιώργος Καμίνης στη συνέντευξή του στο «Βήμα». Από κει και πέρα, τα ψάλλει… ισομερώς στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ, προφανώς για να διαψεύσει ότι θα είναι προσφερόμενο δεκανίκι του Μητσοτάκη.

Στον οποίο στέλνει το μήνυμα: «Η ΝΔ παραμένει δέσμια των πιο συντηρητικών κύκλων της λαϊκής Δεξιάς (σ.σ.: λέγε με Άδωνη), όπως μας έδειξε και στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου». Και καταλήγει τονίζοντας: «Κάθε σενάριο αυτοδυναμίας της μοιάζει εφιαλτικό»! Και αυτό τον εξυπηρετεί για να επιβάλει τους όρους του. Αν στις επόμενες εκλογές ο Μητσοτάκης δεν έχει αυτοδυναμία, στην περίπτωση που ο Καμίνης έχει εκλεγεί αρχηγός, για να στηρίξει μια κυβέρνηση συνεργασίας θα ζητήσει να είναι πρωθυπουργός ή ο ίδιος ή κάποιος άλλος εκτός του Κυριάκου.

Περιποιείται, όμως, και τον Τσίπρα λέγοντας: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την ψυχή της. Δεν ξέρει αν κυβερνά ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Καμμένος»!


Σχολιάστε εδώ