Έρχονται… νέες ενισχύσεις για τον Τσίπρα!

Έρχονται… νέες ενισχύσεις για τον Τσίπρα!

Προανήγγειλε ο Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας με καλά λόγια για το Ποτάμι και επισημαίνοντας ότι με κάποιους μπορεί να χωρίσουν…

 

Τι να ξέρει, άραγε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Ξυδάκης όταν λέει: «Πολλές σκέψεις, πολλές συνειδήσεις, πολλά στρατηγικά σχέδια θα μεταμορφώνονται και θα προσπαθούν να δώσουν σχήμα σε μια νέα Ελλάδα και σε μια νέα κοινωνία. Εκεί μπορούμε να βρεθούμε μαζί με άλλους ανθρώπους, μπορεί να χωρίσουμε με άλλους»; Και δεν είπε μόνο αυτό στον Real FM. Είπε και πολύ καλά λόγια για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, που ψήφισε την αλλαγή ταυτότητας φύλου. «Εκτιμώ τη στάση και των βουλευτών του Ποταμιού, διότι νομίζω στα κρίσιμα κοινωνικά θέματα υπάρχει και η προσωπική ευθύνη»!

Κάτι πρέπει να ξέρει ο παλιός, καλός συνάδελφος Νίκος Ξυδάκης. Με το «να χωρίσουμε» δεν μπορεί να εννοεί τίποτε άλλο από το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο, καθώς η ηγεσία της κυβέρνησης αντιλαμβάνεται ότι έχει κόστος αυτή η κολεγιά.
Από την άλλη, τα καλά λόγια για το Ποτάμι φα­ντάζουν ως προεόρτια συνοικεσίου. Ιδιαίτερα μετά την ταυτότητα του κεντροαριστερού που απέκτησε ο Στ. Θεοδωράκης με τη συμμετοχή του στην ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς, έχοντας βάλει μάλιστα υποψηφιότητα για πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης.

Επειδή οι μέρες είναι πονηρές και επανειλημμένα έχει δηλωθεί δημόσια, όχι μόνο από τη Φώφη Γεννηματά αλλά και από άλλους συνυποψηφίους, ότι ο νέος φορέας που θα προκύψει δεν θα γίνει δεκανίκι ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, καλό είναι και για τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη να ξεκαθαρίσει με ποιον θα πάει έτσι και στις 12 Νοεμβρίου εκλεγεί πρόεδρος.


Σχολιάστε εδώ