2.000 μπαίνουν στα Ψυχιατρεία <br>για να βρουν φαγητό…

2.000 μπαίνουν στα Ψυχιατρεία
για να βρουν φαγητό…

Έργο των… μεταρρυθμίσεων

• Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κέρδισε 7,8 δισεκατομμύρια ευρώ από τα ελληνικά ομόλογα

Συντρίμμια αφήνει πίσω του ο κυρ Σόιμπλε, που μας κάνει τη χάρη να μας εγκαταλείψει, μετακομίζοντας στη θέση του προέδρου της Γερμανικής Βουλής, ένα πόστο πριν από την… αποστρατεία.
Τρομάζεις διαβάζοντας τις αποκαλύψεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Ότι 2.000 συνάνθρωποί μας κάνουν τους… τρελούς και μπαίνουν σε Ψυχιατρικά Νοσοκομεία για να βρουν φαγητό, στέγη και φάρμακα!
Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να… τρελαθείς; Και να βάλεις τις φωνές σε όλους τους πολιτικούς μας, σε αυτούς που ως κυβέρνηση άνοιξαν την πόρτα στους Σόιμπλε και στους σημερινούς ενοίκους του Μαξίμου που συνεχίζουν να την κρατούν θεάνοιχτη, ε; Δεν έχουν πάρει χα­μπάρι σε ποια κατάσταση έχουν οδηγηθεί πολλοί Έλληνες, που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό να χορτάσουν την πείνα τους, που δεν μπορούν να βρουν ένα κρεβάτι να περάσουν τη νύχτα; Τρομάζεις ρίχνοντας φως στα στοιχεία που καταγράφονται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
«Στα χρόνια των Μνημονίων, έχουν τριπλασιαστεί και έχουν διπλασιαστεί οι εισαγωγές. Οι αριθμοί σοκάρουν: 12.000 εισαγωγές κατ’ έτος γίνονται στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και στους Ψυχιατρικούς Τομείς των Γενικών Νοσοκομείων.

Οι 8.000 εξ αυτών εισάγονται στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία. 4.000 είναι επανεισαγωγές από μία έως δεκάδες φορές. 18.000 αποκλείονται από εισαγωγή λόγω έλλειψης κλινών οξέων περιστατικών. 2.000 περιστατικά κατ’ έτος εισάγονται για να βρουν φαγητό, στέγη και φάρμακα. 20.000 ασθενείς δεν φιλοξενούνται σε θεραπευτικές μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης». Τι άλλο πρέπει να υποστεί ο ελληνικός λαός για να ηρεμήσει το θηρίο, το κλαμπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει στους πολίτες μια καλύτερη ζωή, από όλες τις πλευρές; Και τελικά συμπεριφέρεται ως δυνάστης, αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως υπηκόους και τις χώρες-μέλη ως αποικίες. Και τις ξεζουμίζει. Κυριολεκτικά, κερδοσκοπούν.

Και οι αποδείξεις, πακέτο ολόκληρο, με πιο ηχηρή επιβεβαίωση την προχθεσινή ομολογία του διοικητή της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποκόμισε 7,8 δισεκατομμύρια ευρώ από τα ελληνικά ομόλογα που είχε αγοράσει το διάστημα 2012-2016»!
Και για να μη σπεύσει κανείς από εκείνους τους πάντα εθελόδουλους – φερέφωνα των ξένων αφεντικών να αμφισβητήσει τα παραπάνω στοιχεία, τους λέμε ότι είναι απόσπασμα από την απαντητική επιστολή του Μάριο Ντράγκι στη σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής.

Πεινάνε Έλληνες, καταφεύγουν υγιείς πολίτες της ΕΕ για ένα κομμάτι ψωμί στα Ψυχιατρεία και, την ίδια ώρα, οι κερδοσκόποι της ΕΚΤ αρπάζουν από το υστέρημα του ελληνικού λαού 7,8 δισεκατομμύρια ευρώ.
Αυτό ήταν το όραμα εκείνων των μεγάλων που εμπνεύσθηκαν και έβαλαν τα θεμέλια της Ενωμένης Ευρώπης;
•••


Σχολιάστε εδώ