Η Εθνική Ελλάδος σε τροχιά πρόκρισης μέσω Μπαράζ

Η Εθνική Ελλάδος σε τροχιά πρόκρισης μέσω Μπαράζ

H Ελλάδα με την επιβλητική νίκη επί του Γιβραλτάρ, έπραξε το χρέος της.

Δήλωσε “παρόν” στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου ως αδύναμη. Πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας μας είναι οι: Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία. Ομάδες πολύ δύσκολες…

Ο προπονητής της Εθνικής Μίχαελ Σκίμπε εμφανίστηκε ικανοποιημένος δηλώνοντας: «Ο στόχος μας ήταν να βρούμε τον δρόμο για να πάμε στη Ρωσία και έχουμε ακόμη αυτή τη δυνατότητα».

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

Βέλγιο 28 (43-6)
Ελλάδα 19 (17-6)
————————————
Βοσνία 17 (24-13)
Εσθονία 11 (13-19)
Κύπρος 10 (9-18)
Γιβραλτάρ 0 (3-47)


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό οπαδού στο Καραϊσκάκη!

Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι αυτονόητη η καταδίκη του περιστατικού ωμής βίας που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ. Για ό,τι συνέβη σε ένα σημείο των εξεδρών του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης”, τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και οι τελευταίοι να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες των πράξεών τους.

Οι χούλιγκαν, πάντως, έλαβαν ήδη μία άμεση απάντηση από τους φίλους και τις φίλες της Εθνικής που βρίσκονταν στο γήπεδο, οι οποίοι αποδοκίμασαν με έμφαση την αποτρόπαια επίθεση σε έναν φίλαθλο. Ήταν από τις σπάνιες φορές που η υγιής πλειοψηφία απάντησε στην αρρωστημένη μειοψηφία, αλλά όχι και η μοναδική που η φωνή της στοιχειώδους λογικής ενώνει την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Ο βίαιος οπαδισμός και το μίσος, δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο. Οι δε εκφραστές του δεν έχουν θέση στο γήπεδο, αλλά εκεί που τους αξίζει να βρεθούν όταν ολοκληρωθεί το έργο των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών.


Σχολιάστε εδώ