ΖΙΖΑΝΙΟΝ

=== Και κλάμα ο Κυριάκος. Τι θα κάνει, Αλέξη, τώρα που έχασε το παιχνιδάκι του, τις εκλογές, με το οποίο κοιμόταν και έπαιζε όλη τη μέρα ονειρευόμενος ότι είναι πρωθυπουργός; Ήταν ανά­γκη να κλείσεις την αξιολόγηση; Τον Κυριάκο δεν τον σκέφτηκες; Την ώρα, μάλιστα, που του έλεγαν ότι θα πάρει 170 βουλευτές έτσι και γίνουν εκλογές… === Κλάμα και ο Βενιζέλος μετά την κατηγορηματική δήλωση της Φώφης να το ξεχάσουν όλοι εκείνοι που ονειρεύονται γάμο με τη ΝΔ. === Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι οι αποφάσεις δεν παίρνονται εδώ. «Εδώ απλώς κάνουν τη δουλειά», όπως πολύ χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξή του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. === «Διαρκές αίτημα οι κάλπες», δήλωσε ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας. Μάλλον, ως καλός νομικός που είναι, θα… εννοούσε ότι οι εκλογές είναι ένα διαρκές… έγκλημα! === «ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ», σημειώνει σε άρθρο του ο Γιάννης Πρωτούλης, ο οποίος στο πρόσφατο Συνέδριο του ΚΚΕ εκλέχθηκε μέλος του Πολιτικού Γραφείου. === Ακόμη και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τα έψαλε σε… ήχο ευθύ στον Μπαλαούρα, που τον ενοχλεί το Άγιο Φως και το χαρακτήρισε «παγανιστικό και αναχρονιστικό έθιμο». Τον ρώτησε: «Ο πρωθυπουργός, που επισκέφθηκε πρόσφατα τον Πανάγιο Τάφο, είναι παγανιστής;». Μιλιά δεν έβγαλε ο Μάκης. === Η Αχαΐα αποδέχθηκε πολύ θετικά την ονομασία της μεγάλης σήραγγας της Παναγοπούλας ως «Ανδρέα Παπανδρέου». Και κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η παρουσία του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

***

@ Προβλέπω ότι το ψήσιμο του αρνιού (του ελληνικού λαού) από τον τσέλιγκα (τους δανειστές) θα συνεχιστεί και μετά το Πάσχα. Δεν χόρτασαν ακόμη… Δεν θα αφήσουν ούτε… κόκαλο…

***

@ Μπαλαούρα, πες αλεύρι. Ο Κοτζιάς και ο Καμμένος σε γυρεύουν. Που, κατά σύμπτωση, και οι δύο είναι εταίροι του Τσίπρα, χωρίς τους οποίους κυβέρνηση δεν υπάρχει. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ ότι εννοούν οι δηλώσεις τους υπέρ του Αγίου Φωτός.


Σχολιάστε εδώ