Λύση του Δημογραφικού με εισαγόμενους αλλοδαπούς!

Δείτε, ωστόσο, τις λύσεις που πρότειναν στη συνέχεια. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βύρων Γκοτζαμάνης ανέφερε ότι η μόνη δυνατή παρέμβαση είναι η μετανάστευση, καθώς, όπως είπε, ό,τι και να κάνουμε, η θνησιμότητα και η γονιμότητα δεν θα αλλάξουν για 20 χρόνια. Ο καθηγητής Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι Γεώργιος Πρεβελάκης σημείωσε ότι λύση είναι η προσέλκυση χριστιανών από Μέση Ανατολή και Αφρική, οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν και να ελληνοποιηθούν.

Το περίεργο είναι πως από τους ομιλητές ουδείς ανέφερε εάν υπάρχει κράτος σε ολόκληρο τον κόσμο που έλυσε ή προσπάθησε να λύσει το δημογραφικό πρόβλημά του με εισαγόμενους μετανάστες αλλοδαπούς. Δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο, απλούστατα γιατί δεν υπάρχει παράδειγμα. Προτείνουν δηλαδή λύσεις που αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία! Βέβαια δεν μας ανέφεραν τον αριθμό των εισαγομένων, ούτε κατά ποιον τρόπο θα εισέλθουν στη χώρα, ούτε ποιας ηλικίας και φύλου θα είναι, ούτε αν θα εισέλθουν με συμφωνίες ή ανεξέλεγκτα, κατά τη μέθοδο του «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε», που εφαρμόζει η σημερινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με την πολιτική της των ανοιχτών συνόρων.

Περίεργο είναι επίσης ότι ουδείς ανέφερε πώς έχουμε φθάσει στο σημερινό κατάντημα και ουδείς επέκρινε την εθνοκτόνο αντιδημογραφική, αντιοικογενειακή και αντιπολυτεκνική πολιτική, που εγκαινίασε μετά τις εκλογές του 2012 η τότε συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει με απόλυτη συνέπεια η σημερινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ούτε βεβαίως καυτηριάσθηκε το γεγονός ότι η εφαρμοζόμενη από τις κυβερνήσεις πολιτική είναι πολιτική που ευθέως στρέφεται κατά της ελληνικής οικογένειας, ευνοεί σκανδαλωδώς τους αγάμους και θεσπίζει προκλητικώς αντικίνητρα για τη δημιουργία οικογένειας. Απέφυγαν οι ομιλητές να θίξουν την απίστευτη αιμορραγία της Ελλάδος, με τη φυγή από την Ελλάδα στο εξωτερικό, χωρίς διάθεση επιστροφής, 470.000 νέων Ελλήνων, χάνοντας έτσι η Ελλάς τα καλύτερα μυαλά της. Δεν μπορεί να μένουν στο απυρόβλητο οι υπεύθυνοι της συντελούμενης γενοκτονίας.

Βέβαια υπάρχουν και άμεσες λύσεις, προφανώς σύμφωνες με τα λεγόμενα των παραπάνω ομιλητών. Εάν η Ελλάς γινόταν μια περιφέρεια της Τουρκίας θα έλυνε το δημογραφικό της πρόβλημα εντός 24 ωρών. Ακόμη υπάρχει και η λύση με το Μπαγκλαντές, που είναι ένα κράτος με έκταση 144.000 τ.χλμ. (δηλαδή λίγο μεγαλύτερη της Ελλάδος, που έχει 132.000 τ.χ.) και ο πληθυσμός του ανέρχεται ήδη σε 165 εκατομμύρια κατοίκους! Μια συμφωνία να γινόταν με το Μπαγκλαντές ώστε να μας στείλει μερικά εκατομμύρια (5, 10, 15 κ.λπ.) και το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος θα ελύνετο αυθωρεί και παραχρήμα. Μάλιστα θα μπορούσαν να σχηματίσουν και κυβέρνηση, αφού με την έλευσή τους θα τους εδίδετο αμέσως και η ελληνική υπηκοότητα και θα είχαν άνετη πλειοψηφία στις εκλογές! Προφανώς, με τις προτεινόμενες λύσεις είναι αυταπόδεικτον ότι έχουμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε, αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο. Σε μια χώρα που κινδυνεύει να αφανισθεί, είναι αδιανόητο να προτείνονται λύσεις που επισπεύδουν τον θάνατό της. Το πρόβλημα το δικό μας δεν θα το λύσουμε «με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών – αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από αφρικανοασιατικές χώρες», όπως μας έλεγαν οι σύντροφοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ενιαίου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ), με το ομόφωνο πόρισμα της Βουλής τον Φεβρουάριο του 1993, αλλά θα λυθεί μόνον από εμάς. Αναζητούνται άνδρες ώστε να βρεθεί λύση.


Σχολιάστε εδώ