Νέα στελέχη στο ιατρικό δυναμικό του Παιδιατρικού Τομέα στο «ΙΑΣΩ» ΠΑΙΔΩΝ

Ο Παιδιατρικός Τομέας του «ΙΑΣΩ» Παίδων, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της Παιδιατρικής, αποτελείται από την Αʼ και τη Βʼ Παιδιατρική Κλινική. Η Αʼ Παιδιατρική Κλινική τελεί υπό τη διεύθυνση της Θεοδώτας Λιακοπούλου-Τσιτσιπή με αναπληρώτρια διευθύντρια την Ιωάννα Μπαρμπουνάκη. Η νεοσύστατη Βʼ Παιδιατρική Κλινική διευθύνεται από την Κατερίνα Αγραφιώτου με αναπληρώτρια διευθύντρια την Πόπη Διαλυνά.

Η κ. Λιακοπούλου-Τσιτσιπή, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. επιμελήτρια Αʼ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του «ΙΑΣΩ» Παίδων από το 2011, τελεί πλέον και αναπληρώτρια διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας. Επίσης, συμμετέχει στην Επιστημονική Επιτροπή του «ΙΑΣΩ», καθώς και στην Επιτροπή Λοιμώξεων του «ΙΑΣΩ».

Η κ. Αγραφιώτου έχει διατελέσει διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής και η κ. Διαλυνά αναπληρώτρια διευθύντρια Τμήματος Κλινικής Παιδιατρικής σε Ομίλους Υγείας του ιδιωτικού τομέα. Όλοι οι παιδίατροι έχουν μετεκπαιδευτεί σε Παιδιατρικές Κλινικές διεθνούς εμβέλειας και αναγνώρισης. Η επιστημονική και συγγραφική τους δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα πλούσια με Διεθνείς και Ελληνικές ανακοινώσεις σε Παιδιατρικά Συνέδρια και Συμπόσια. Άρθρα τους έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά του Ελληνικού & του Διεθνούς Τύπου.

Κύριο μέλημα στο «ΙΑΣΩ» ΠΑΙΔΩΝ είναι η ολοκληρωμένη διάγνωση, θεραπεία και αντιμετώπιση, καθώς και η εξατομικευμένη ιατρική περίθαλψη των μικρών ασθενών από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.


Σχολιάστε εδώ