Η Merck στους Κορυφαίους Εργοδότες για το 2017

Η Merck πέτυχε την αποκλειστική πιστοποίηση “Top Employer 2017” για την Ευρώπη και “Top Employer 2017” για την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των ανθρώπων της.

«Η εξαιρετική μας δουλειά στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας κατέστησε μέλος μιας επιλεγμένης ομάδας εταιρειών, οι οποίες αναβαθμίζουν το περιβάλλον εργασίας που προσφέρουν στους εργαζόμενους παγκοσμίως. Η Merck διαθέτει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και μία κουλτούρα συνεργασίας, η οποία ενισχύει τη νοοτροπία πνευματικής περιέργειας των εργαζομένων της. Επιδιώκουμε οι άνθρωποί μας να αισθάνονται υψηλό επίπεδο δέσμευσης στην εταιρεία, καθώς θεωρούμε ότι αυτό θα φέρει καλύτερη απόδοση. Προσφέρουμε επίσης συνεχώς ευκαιρίες για να διατηρήσουμε την κουλτούρα της εταιρείας μας: μας ενώνει το γεγονός ότι λαμβάνουμε ιδιαίτερη χαρά, όταν βρίσκουμε απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα και όταν κάνουμε σημαντική πρόοδο.

Είμαστε περήφανοι που λάβαμε την πιστοποίηση Top Employer Ευρώπης και Top Employer Ελλάδας για το 2017, που επιβεβαιώνουν την πεποίθησή μας ότι είμαστε ένας σπουδαίος εργοδότης. Αυτός είναι λόγος για να γιορτάσουμε!», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοφινάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Merck για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ετήσια διεθνής έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers αναγνωρίζει κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως: Εκείνους που παρέχουν εξαιρετικές συνθήκες για τους εργαζόμενους, καλλιεργούν και αναπτύσσουν ταλέντα σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού και προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνουν τις πρακτικές απασχόλησης.


Σχολιάστε εδώ