Δεν αγγίζουν τους προνομιούχους

Δεν είναι μόνο η υπόθεση των DVD (διαβάστε και σε παραπάνω στήλη), είναι και η υπερεξουσία των πέντ’ έξι ανθρώπων του τόπου την οποία η κυβέρνηση δεν αμφισβητεί.

Αντιθέτως, υπάρχουν φόβοι πως με τον νόμο περί αποφυγής της συγκέντρωσης τελικώς θα την απελευθερώσει και ο καθένας θα μπορεί να ελέγχει απευθείας δύο ή και περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Διακόσια ευρώ ανά επιτροπή

Πρόκειται επίσης για υποκρισία, διότι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που αναπαράγουν τις καταγγελίες για «τα κλαμπ των προνομιούχων» έχουν δύο και τρεις δουλειές στο Δημόσιο. Είναι γελοίο ακόμη και διευθυντικά στελέχη τηλεοπτικών σταθμών να καταγγέλλουν τους… άλλους για προνόμια, όταν έχουν συμβάσεις με το Δημόσιο, χωρίς να πατάνε στις δουλειές τους. Τέλος, όταν γίνεται λόγος για τα «ρετιρέ», για έναν περίεργο λόγο εξαιρείται η ΠΟΣΠΕΡΤ. Εκεί όπου εσχάτως μαζί με το… «δικαίωμα στη συνδιοίκηση» έγινε και αύξηση των αποδοχών των μελών της ΠΟΣΠΕΡΤ στα 200 ευρώ καθαρά για τη συμμετοχή τους σε επιτροπές! Έτσι, όπως είναι λογικό, με τέσσερις πέντε συνεδριάσεις τον μήνα, προκύπτουν και η εργασιακή ειρήνη και οι προτάσεις για την άρση της μονιμότητας των… υπολοίπων υπάλλήλων της ΕΡΤ!


Σχολιάστε εδώ