Στόχος δύο οικογενειών ο πρόεδρος του ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έχει δεχτεί απειλές, ήδη από το φθινόπωρο, περί «αποχώρησής» του από τον εργοδοτικό φορέα. Πρόκειται για επιχειρήσεις της λεγόμενης βαριάς βιομηχανίας, οι οποίες κατά την πάγια τακτική τους θέλουν να περάσει το… δικό τους κι όχι μια πλατφόρμα συνεννόησης για τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου.

• Τον χορό σέρνουν κυρίαρχα δύο οικογένειες. Η οικογένεια Παπαλεξόπουλου της ΤΙΤΑΝ και Στασινόπουλου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ μαζί με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αλλά και οι περίφημοι «σοφοί» του ΣΕΒ, που δυσανασχετούν με το φλερτ με τον Αλέξη Τσίπρα…

• Μάλιστα, δημοσιεύματα κατά του προέδρου του ΣΕΒ για τις δουλειές που δήθεν θέλει να πάρει θεωρούνται ως κατευθυνόμενα από τα μεγάλα, παραδοσιακά τζάκια, που ούτε να ακούσουν θέλουν για την κυβέρνηση της Αριστεράς.

• Έκτακτη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, ύψους 1,36 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση 90 συσκευών λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι συσκευές δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι απαραίτητες για την ταυτοποίηση και καταγραφή των μεταναστών στα ελληνικά σύνορα αλλά και για την αποτελεσματική λειτουργία των hotspots που έχουν δημιουργηθεί στη Λέσβο, τη Χίο, τη Λέρο, την Κω και τη Σάμο.

• Οι 90 συσκευές δακτυλικών αποτυπωμάτων θα συνδέονται με το κεντρικό σύστημα της κοινής βάσης EURODAC για την ανταλλαγή πληροφοριών και θα εγκατασταθούν στα σημεία διέλευσης των συνόρων σε όλη τη χώρα.


Σχολιάστε εδώ