Σε γερά θεμέλια η νέα ημέρα για τις ιπποδρομίες

Περισσότερα από 30 καθαρόαιμα, όλων των κατηγοριών, που έφερε στη χώρα μας η Ιπποδρομίες ΑΕ, απέκτησαν ιδιοκτήτη και αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση της προετοιμασίας τους για την κάθοδο στους αγώνες.

Παλαιοί ιδιοκτήτες, αρκετοί νέοι, που βλέπουν ιδιαίτερα θερμά τη νέα σελίδα που γυρίζει στις ιπποδρομίες, αποδείχθηκε πως ήταν καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι, καθώς κονταροχτυπήθηκαν στις προσφορές με τη μία να διαδέχεται την άλλη.

Η επιτυχημένη πρώτη δημοπρασία που πραγματοποίησε η Ιπποδρομίες ΑΕ στέλνει το σαφές μήνυμα ότι ξεκινά να γίνεται πράξη ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΟΠΑΠ για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών.

Η αλλαγή του κλίματος και η δημιουργία μιας νέας ιπποδρομιακής κουλτούρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της εταιρείας.

Όπως έχει ήδη περιγραφεί, στόχος είναι η δημιουργία ενός ακμαίου ιπποδρομιακού κλάδου στην Ελλάδα, που θα αξιοποιεί τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και θα εναρμονίζεται με τα διεθνή standards.

Αυτός περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο πάνω από μία φορά την εβδομάδα (σε πρώτη φάση), αυξημένο πληθυσμό αλόγων, πολύ πάνω από τα σημερινά ιστορικά χαμηλά του επίπεδα, υψηλό θέαμα αυξημένου ανταγωνισμού, σύγχρονες ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, πιστή εφαρμογή των κανόνων που ορίζει το υπεύθυνο παιχνίδι, ικανοποιημένους παίκτες και μια ιπποδρομιακή κοινότητα που θα ακμάσει ξανά.

Στη δημοπρασία το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της Ιπποδρομίες ΑΕ, με τους Σπύρο Φωκά (Α’ αντιπρόεδρο), Οδυσσέα Χριστοφόρου (Β’ αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο (Chief Operations Officer), ο πρόεδρος της ΦΕΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης και δεκάδες μέλη της ενώσεως, που έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις έως τώρα πρωτοβουλίες της νέας εταιρείας, καθώς και πλήθος παλαιών και νέων ιδιοκτητών.

Ως γνωστόν, η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για πέντε χρόνια αντίστοιχα.


Σχολιάστε εδώ