Δεν φεύγει…

Παράλληλα, στελέχη του κόμματος ανάφεραν σε όλους τους τόνους πως, παρά τις έντονες διαρροές που υπήρξαν, ο Δημήτρης Σταμάτης δεν πρόκειται να γυρίσει στη ΝΔ. «Ο Δημήτρης είναι ο τελευταίος που θα φύγει από τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ. Έχει συναισθηματικούς λόγους και δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ στον Σαμαρά ότι τον διέγραψε, παρά το γεγονός πως είναι κουμπάροι», δηλώνει στέλεχος του κόμματος.

Πάντως οι επιτελείς του νέου φορέα εμφανίζονται επιφυλακτικοί αναφορικά με τα αποτελέσματα των μετρήσεων και δηλώνουν πως περιμένουν τις δημοσκοπήσεις του Οκτωβρίου προκειμένου να έχουν μια σαφή εικόνα για την πορεία του όλου εγχειρήματος. «Αν καταφέρουμε στις δημοσκοπήσεις του φθινοπώρου να είμαστε κοντά στο 3%, θα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βάσιμες ελπίδες για να μπούμε στην επόμενη Βουλή», δηλώνει στέλεχος του κόμματος.

Σκοπός τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι μέχρι την προκήρυξη των επόμενων εκλογών τα στελέχη να έχουν καταφέρει να έχουν «οργώσει» τουλάχιστον τρεις φορές ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να τους μάθει ο κόσμος.

Αξίζει να επισημανθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα το κόμμα του κ. Ζώη ετοιμάζει εκδήλωση με θέμα το Μνημόνιο, με τους συμμετέχοντες να κάνουν λόγο για εκπλήξεις τόσο από την πλευρά των ελλήνων προσκεκλημένων, όσο και από εκείνη των ξένων.


Σχολιάστε εδώ