επί του πιεστηρίου

Κήρυξε ανενεργό τον Τειρεσία μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, κάτι που δεν έγινε εδώ, ακόμη ούτε και τώρα, που τα λουκέτα δεν έχουν τελειωμό.

Ξαναπιάνουν δουλειά οι μπουλντόζες. Χαρούμενος ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε ότι οι μεγάλοι οδικοί άξονες που, λόγω έλλειψης χρημάτων, είχαν σταματήσει τα έργα κατασκευής τους, ξεπαγώνουν. Και ότι αυτό σημαίνει πως δημιουργούνται 25.000 θέσεις εργασίας. Καλό νέο, το θέμα είναι να το δούμε να υλοποιείται και ως τότε ίσως θα περάσει καιρός. Για αυτό, κ. υπουργέ, χρειάζεται κάποια αυτοσυγκράτηση και όχι να πιάνουμε αμέσως τα μικρόφωνα.

Ψάχνουμε να βρούμε κανένα ευρώ, στη γύρα βγαίνει η κυβέρνηση, τούμπες κάνει ο Σαμαράς στη Μέρκελ μήπως και πάρει κανένα πακέτο παραπάνω και την ιδία ώρα μόνο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου… κάθονται, λιμνάζουν δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μανόλης Αγγελάκας, στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra. Υπάρχει εξήγηση, κ. Χατζηδάκη, γιατί μήνες τώρα αυτά το 12 δισ. ευρώ δεν αξιοποιούνται;

Τα του καίσαρος τω καίσαρι. Αν σήμερα μιλάμε για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο και πήρε τέτοιες διαστάσεις που αναγκάστηκε ο πολύς κ. Σόιμπλε να κάμει δηλώσεις, φοβούμενος μην οι Έλληνες ανοίξουν καμιά νέα πληγή, οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Οργάνωσε τη συγκέντρωση όλων των διάσπαρτων αρχείων, που παραλίγο να τα είχαν φάει τα ποντίκια, αλλά δεν πρόλαβαν, για κακή μοίρα των Γερμαναράδων. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όλα μπορεί να γίνουν, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.


Σχολιάστε εδώ