Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης στο ΜΗΤΕΡΑ

Με άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, με σύγχρονες μεθόδους και με πρωτοποριακό εξοπλισμό που αποτελεί το «gold standard» στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας, το Τμήμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αισθητικής αποκατάστασης σε γυναίκες και άνδρες. Αναλυτικά προσφέρει τις εξής θεραπείες:

= ENEΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ (διάφανο κρυσταλλικό gel), θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη (Botox), μεσοθεραπεία. Πρόκειται για θεραπείες που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα στην κάλυψη βαθιών ρυτίδων, αλλά και στην αναζωογόνηση του δέρματος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

= ΘΕΡΑΠΕΙΑ με FRAXEL: Το Fraxel είναι μία επαναστατική θεραπεία laser με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι το μόνο που μπορεί με ασφάλεια να περνά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στιβάδες του, και να δημιουργεί έτσι τη φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου.

= ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με LASER: Η αποτρίχωση με laser είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας. Μετά από έξι περίπου συνεδρίες, επιτυγχάνει σημαντικότατη βελτίωση και μείωση των τελικών τριχών, σε ποσοστό της τάξεως του 85% με 90%.

= LPG ENDERMOLOGIE ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ: Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος. Πρόκειται για μια 100% φυσική, ασφαλή (εγκεκριμένη από το F.D.A) και απολύτως ανώδυνη τεχνική.

= ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ PEELINGS & KΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

= ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Επικεφαλής του τμήματος είναι ο Ανδρέας Κατσάμπας (ομότιμος καθηγητής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής Δερματολογίας Του Ομίλου Υγεία) και επιστημονικός υπεύθυνος ο Κυριάκος Βολονάκης (δερματολόγος-αφροδισιολόγος).


Σχολιάστε εδώ