Φτώχεια, δυστυχία, ανεργία

Σκοπός του Μνημονίου και των τροϊκανών δεν ήταν η σωτηρία της οικονομίας, όπως τόσο υποκριτικά έλεγαν, αλλά η καταβαράθρωσή της. Οι διατάξεις του Μνημονίου κι οι εντολές των τροϊκανών ένα μόνο στόχο είχαν. Να προκληθεί πολύ μεγάλη ύφεση κι εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Ήταν ένα σατανικό σχέδιο!
Έχουν ληφθεί σκληρότατα μέτρα, αλλά όλες οι θυσίες του ελληνικού λαού πήγαν χαμένες, διότι έπεσαν μέσα στη «μαύρη τρύπα» της φοβερής ύφεσης, που προκλήθηκε επίτηδες, για να αποκλεισθεί κάθε δυνατότητα ανάπτυξης και να οδηγηθούμε στην εξαθλίωση.
Έτσι φθάσαμε στην επόμενη φάση του σατανικού σχεδίου. Το νέο πακέτο μέτρων που παρουσίασε η κυβέρνηση είναι τρομερό και στοχεύει να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη ύφεση, ώστε να εξαθλιωθεί πλήρως ο ελληνικός λαός και να μην υπάρχει ελπίδα ανάπτυξης. Έτσι τη χώρα μας θα την έχουν υποχείριο για τους δόλιους σκοπούς τους.
Φτώχεια, δυστυχία, ανεργία, απολύσεις ακόμη και στο Δημόσιο! Έφθασαν στο σημείο να θέλουν να αρπάξουν και τα σπίτια μας. Προωθούν ταχέως τη σταδιακή δήμευση της ακίνητης περιουσίας με την εξοντωτική φορολόγηση!
Έχουμε φτιάξει τα σπίτια μας με μύριες όσες οικονομίες και θυσίες και τα έχουμε χιλιοπληρώσει στην εφορία. Ο Γιωργάκης όμως θέλει να μας αναγκάσει να τα πουλήσουμε για ένα κομμάτι ψωμί, για να τα πάρουν οι επιτήδειοι και τα μεγάλα συμφέροντα.
Η εξοντωτική φορολόγηση των ακινήτων θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνει η ύφεση πολύ μεγαλύτερη, προς μεγάλη χαρά του Γιωργάκη και των εντολοδόχων του. Αυτό ακριβώς θέλουν!
Μόνον η ανάπτυξη θα μπορούσε να σώσει τη χώρα μας, αλλά με τη φοβερή ύφεση που επίτηδες προκλήθηκε και συνεχώς χειροτερεύει, αυτό είναι αδύνατον.
Η κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο και ο ελληνικός λαός οδηγείται σε κατάσταση έσχατης πενίας. Οι εχθροί μας θριαμβεύουν!
Ένας αναγνώστης


Σχολιάστε εδώ