άλλα αθλητικά

// Είχαν υπουργική διαβεβαίωση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ότι η έκβαση στο θέμα του γηπέδου, στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα είναι θετική, ότι όλα θα πάνε καλά και ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού το Τμήμα Αναστολών θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να συνεχιστούν τα έργα μέχρι να αποφανθεί η Ολομέλεια. Τα πράγματα, όμως, δεν έγιναν έτσι και ουδείς μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αυτό με σιγουριά. Με πλειοψηφία 2-1 πάρθηκε η απόφαση. Και τώρα πρέπει να αναμένουν την απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, που άγνωστο πότε θα εκδοθεί.

// Αυτό σημαίνει πως μάλλον θα πρέπει να μπουν μπροστά τα εναλλακτικά σχέδια που υπάρχουν για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Αυτό πιθανώς να απαιτήσει και νέα νομοθετική ρύθμιση, η οποία κατά τα φαινόμενα θα γίνει άμεσα. Ένα από τα εναλλακτικά σχέδια είναι και η αγορά των στρεμμάτων του κ. Βωβού από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, το οποίο γράφτηκε τις περασμένες ημέρες στον Τύπο και το οποίο φαντάζει πιθανό.

// Παρά τα όποια εναλλακτικά σχέδια έχουν έτοιμα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, δεν παραλείπουν να κάνουν λόγο για συμφέροντα, τα οποία δεν στρέφονται εναντίον του γηπέδου, όπως λένε, αλλά εναντίον του εμπορικού κέντρου «The Mall» που σχεδιάζει να κατασκευάσει εκεί ο κ. Βωβός και το οποίο συνδέεται άμεσα με την κατασκευή του γηπέδου. Ουδείς, βέβαια, πρόκειται να αναφερθεί δημοσίως στα συμφέροντα αυτά και όπως λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν πρώτα την καθαρογραφή της απόφασης του Τμήματος Αναστολών και τότε θα πράξουν αναλόγως.

// Την ερχόμενη Κυριακή στις 2.30 μ.μ. οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα προχωρήσουν σε δυναμικό συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και εκτιμάται, από πολλές πλευρές, πως θα παίξει και αυτό τον ρόλο του στις μελλοντικές εξελίξεις. Όχι τόσο στον επηρεασμό της κρίσης των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσο στην επιτάχυνση των επομένων εξελίξεων και κινήσεων για τα εναλλακτικά σχέδια.

// Πήρε παράταση ο προπονητής του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, στον πάγκο της ομάδας μετά την ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (0-0) την περασμένη Τετάρτη για το Κύπελλο. Οι πληροφορίες τον ήθελαν τελειωμένο, ειδικά αν η ομάδα γνώριζε την ήττα στην Τούμπα, αλλά ο ισπανός τεχνικός κατάφερε να παραμείνει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας και για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η παραμονή του Ερνάντεθ στον πάγκο της ομάδας.

// Οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Άρη πάντως, να έχουν ήδη κάνει τις επαφές τους με προπονητές για την αντικατάσταση του Κίκε Ερνάντεθ, σε περίπτωση απόλυσής του. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον τέως προπονητή της ΑΕΚ, Γιώργο Δώνη, να περιμένει στο ακουστικό του το τηλέφωνο του προέδρου των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Σκόρδα, για να αναλάβει την ομάδα, αφού μετά την παραίτησή του από την Ένωση, ο Γιώργος Δώνης είναι χωρίς δουλειά.


Σχολιάστε εδώ