Αύριο… κληρώνει για τις θερινές εκδρομές της Εργατικής Εστίας

Τελευταία μέρα αύριο, 9 Ιουνίου, για τους εργαζομένους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο φετινό καλοκαιρινό εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, για δικαιούχους παροχών του νομού Αττικής. Από την Τρίτη 10 Ιουνίου μέχρι και το τέλος της εβδομάδας είναι η σειρά των συνταξιούχων να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις.

Υπενθυμίζεται πως όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εκδρομικό πρόγραμμα του ΟΕΕ, με την αίτησή τους πρέπει να προσκομίζουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένο βιβλιάριο ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το έτος 2007, ΑΦΜ και αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, σε περίπτωση συμμετοχής στην προεγγραφή μεγαλύτερου αριθμού ατόμων από αυτόν που προβλέπεται να καλύψει το πρόγραμμα, θα γίνει κλήρωση για την επιλογή των «τυχερών».

Το εκδρομικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 21 Σεπτεμβρίου και η δαπάνη του προϋπολογίζεται σε 6.500.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΟΕΕ κ. Κων. Λιάπης καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν σε όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού στην Αττική.

Όπως είναι γνωστό, στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μετακίνηση, ξενάγηση και διαμονή με πρωινό σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα.


Σχολιάστε εδώ