Η μικροψυχία του ΠΑΣΟΚ…

Εμφανώς αιφνιδιασμένη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ απ’ το βέτο Καραμανλή και υπό το άγχος ότι αυτό θα δώσει πόντους στον πρωθυπουργό, προέβη σε ενέργειες που μόνο μικροψυχία δείχνουν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη το βράδυ, όταν κατέστη σαφές ότι ο Καραμανλής είπε το βέτο (μέχρι την τελευταία στιγμή προσδοκούσαν ότι θα έκανε πίσω για να του επιτεθούν!), προέβησαν στη εξής απίστευτη κίνηση:
• Απ’ τη Χαρ. Τρικούπη «έφυγε» SMS σε εκατοντάδες χιλιάδες κινητά τηλέφωνα μελών του ΠΑΣΟΚ με το εξής περιεχόμενο: «Ελληνική θέση ήταν η σύνθετη ονομασία και η ένταξη της FYROM στους ευρωατλαντικούς θεσμούς. Τίποτα απ’ αυτά δεν πετύχαμε»!
Απίστευτη, πράγματι, πρωτοβουλία από ένα κόμμα εξουσίας. Πρωτοβουλία που σε ένα άλλο βέβαια επίπεδο θύμισε εκείνο το απίστευτο επίσης SMS τη βραδιά του πρώτου γύρου των τελευταίων νομαρχιακών-δημοτικών εκλογών που έκανε λόγο για… ανατροπή του πολιτικού σκηνικού με αποτέλεσμα να γελά όλη η Ελλάδα!
Παράλληλα διάφορα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε εκπομπές (π.χ. Χρυσοχοΐδης, Ραγκούσης, Παπακωνσταντίνου, Διαμαντοπούλου, Παπουτσής κ.ά.) ή επαναλάμβαναν τα ίδια ή έβγαζαν μια αμηχανία και ένα άγχος μην καρπωθεί ο πρωθυπουργός την επιτυχία…
Και δεν βρέθηκε ούτε ένας να επισημάνει ότι αυτού του τύπου οι μικροψυχίες δεν αρμόζουν σε ένα κόμμα με πατριωτικό παρελθόν…


Σχολιάστε εδώ