Τρέχει για να… μείνει!

Ξεκάθαρη είναι η επιθυμία του Φανούρη Βατσινά να παραμείνει στην προεδρική καρέκλα του ΟΦΗ και μετά το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν ότι τα ψωμιά του Βατσινά τελειώνουν και ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ προσπαθεί να δρομολογήσει τις εξελίξεις ώστε να καταστήσει την παραμονή του τετελεσμένο γεγονός.
Μία από τις κινήσεις του Βατσινά έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ γνωρίζει ότι στο παρελθόν πολλοί παράγοντες κατέφυγαν σε ανάλογα τεχνάσματα για να διασφαλίσουν τα κεκτημένα, δηλαδή την παραμονή τους στις καρέκλες τους, καθώς η δέσμευση των τηλεοπτικών και η προείσπραξη ενός σεβαστού ποσού ως προκαταβολή δημιουργεί σαφές ανάχωμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επενδύσει σε μια ΠΑΕ.
Η κίνηση του Βατσινά, ωστόσο, έχει κι άλλο στόχο. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ χρειάζεται ρευστό, διότι το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια 9 παικτών και θέλει να κάνει τους υπολογισμούς του για τις προτάσεις που θα καταθέσει σε όσους θέλει να κρατήσει στο Ηράκλειο. Αν και όπως είναι η ατμόσφαιρα στην Κρήτη, ελάχιστοι είναι οι παίκτες που θέλουν να βιώσουν άλλη μια χρονιά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και με τις πληρωμές και με τους οπαδούς.


Σχολιάστε εδώ