Αλλαξε τη διαφήμιση στη φανέλα της η ΚΑΕ ΑΕΚ

Παρότι η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξανέσθη και μας απάντησε πως δεν ετίθετο κανένα θέμα σχετικά με τη χορηγία του ΟΠΑΠ και τη διαφήμιση της εταιρείας ιντερνετικού στοιχήματος «Gold Victory» στη φανέλα της, άλλαξε αυτήν τη διαφήμιση προκειμένου να μην τεθεί εκτός της χορηγίας του Οργανισμού προς τον ΕΣΑΚΕ, όπως είχε πει ότι θα γίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Χρήστος Χατζηεμμανουήλ. Στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο οι κίτρινες φανέλες που φορούσαν οι μπασκετμπολίστες της Ένωσης είχαν ως κεντρική διαφήμιση την εταιρεία «ARLAND Technologies» και όχι βεβαίως την εταιρεία «Gold Victory», η οποία μεταξύ των άλλων διαθέτει και ιντερνετικό στοίχημα που είναι παράνομο στην Ελλάδα. Επίσης, στο πίσω μέρος των εμφανίσεων υπήρχε και η διαφήμιση του ΟΠΑΠ στα πλαίσια της συμφωνίας και της χορηγίας του Οργανισμού με τον ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ, μια χορηγία από την οποία δεν πρόκειται πλέον και μετά την αλλαγή διαφήμισης να τεθεί εκτός η ΑΕΚ.

Θα αναρωτηθεί τώρα κάποιος για τι εταιρεία πρόκειται αυτή που πλέον διαφημίζει η ΑΕΚ στη φανέλα της. Μάθαμε πως η εταιρεία «ARLAND Technologies» κατασκευάζει λογισμικά και είναι αυτή που έχει κατασκευάσει το λογισμικό της «Gold Victory»…

Από την πρώτη στιγμή, βεβαίως, είχαμε γράψει για το παράδοξο της ΑΕΚ, που διαφήμιζε εταιρεία ιντερνετικού στοιχήματος και έπαιρνε και μέρος στη χορηγία του ΟΠΑΠ, για τον οποίο (σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία) το ιντερνετικό στοίχημα είναι ακόμη παράνομο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ μας απέστειλε διάψευση, στην οποία ανέφερε πως δεν υπήρχε κανένα θέμα, αλλά εξ όσων φάνηκε το θέμα υπήρχε και ήταν και μεγάλο, καθώς και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Χρήστος Χατζηεμμανουήλ το επιβεβαίωσε, αλλά και η ίδια η ΑΕΚ, η οποία για να μείνει στη χορηγία του ΟΠΑΠ και να πάρει τα χρήματα που δικαιούται άλλαξε τη διαφήμιση στη φανέλα της, κάτι το οποίο αποτελεί απόλυτη δικαίωση των όσων εδώ και καιρό έχουμε γράψει.


Σχολιάστε εδώ