Υπό επιτήρηση ο Ντέμης στην ΑΕΚ

Αυτό σημαίνει η τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, την οποία κατείχε από την αρχή της προεδρικής του θητείας ο Ντέμης Νικολαΐδης και μόνο για μία περίοδο εμφανιζόταν ο Γιώργος Ρόκκας ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος.

Η τοποθέτηση του κ. Θανόπουλου, που θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους μάνατζερ της αγοράς και είναι αδελφός του μετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Νάσου, ως συνυπογράφοντος με τον Ντέμη Νικολαΐδη, σημαίνει και συνδιαχείριση των μεγάλων πρότζεκτ που έχει μπροστά της η ομάδα, όπως είναι το γήπεδο, και τα οποία ο Νικολαΐδης δεν μπορεί και δεν ξέρει να τα διαχειρισθεί μόνος του.

Τον έλεγχο και την επιτήρηση την ασκούν οι ίδιοι οι οκτώ μεγαλομέτοχοι στον Ντέμη Νικολαΐδη, που παραμένει βεβαίως πρόεδρος, αφού αυτός είναι ο γνωστός, ο επικοινωνιακός και ο άνθρωπος που γνωρίζει το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ την περασμένη Τρίτη για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Θανόπουλου (από 1 Ιανουαρίου 2008) κατέληγε στο ότι «πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα αποφασίζουν από κοινού για τα θέματα της εταιρείας. Στην ουσία ο πρόεδρος θα αποφασίζει και ο διευθύνων σύμβουλος θα εκτελεί».

Τα δύο πολύ μεγάλα πρότζεκτ που πρέπει αμέσως να εκτελεστούν στην ΑΕΚ, και είναι το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο, ανάγκασαν τους μετόχους να αποφασίσουν την τοποθέτηση του Νίκου Θανόπουλου στη θέση αυτήν και στην ουσία να θέσουν υπό επιτήρηση τον πρόεδρο.


Σχολιάστε εδώ