Η ΗΤΤΑ ΕΦΕΡΕ ΔΙΧΑΣΜΟ

Είναι ενδεικτικό ότι στους 16 μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα ο Φερέρ, η «Ένωση» μετράει μόλις μία νίκη σε ντέρμπι, και αυτή κόντρα στον προβληματικό εκείνη την περίοδο Παναθηναϊκό, με τον Βίκτορ Μουνιόθ να μετράει μόλις πέντε μέρες στον πάγκο των «πρασίνων».

Από ‘κει και πέρα, η ΑΕΚ γνώρισε τις ήττες στο Φάληρο πέρσι και φέτος, ενώ στον δεύτερο γύρο του προηγούμενου πρωταθλήματος συνετρίβη από τον Παναθηναϊκό.

«Πάμε στα ντέρμπι με μισή ταχύτητα. Ακόμα και στη νίκη επί του Παναθηναϊκού γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα καμένη, χωρίς προετοιμασία και με ψυχολογία υπό το μηδέν», σχολίαζε παίκτης της ΑΕΚ που την προηγούμενη Κυριακή πάλεψε, αλλά το σύστημα του Φερέρ τον εγκλώβισε.

Πέρα από τον Φερέρ, παράπονα ακούστηκαν από τους παλιούς και για αρκετές επιλογές του ισπανού τεχνικού κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με την κριτική να επικεντρώνεται στον Αρουαμπαρένα, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή του «δικέφαλου», αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφερε να δικαιολογήσει τον θόρυβο για την απόκτησή του.

«Στη Λεωφόρο χάσαμε από τον Άλβες, που έκανε μάγκα τον Μάντζιο και στο Καραϊσκάκη πληρώσαμε την αδυναμία του Αρουαμπαρένα να περιορίσει τον Γκαλέτι, παρά την εμφανέστατη κούραση του αργεντίνου χαφ», ήταν ένα από τα σχόλια που έγιναν για τον «Βάσκο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις επιλογές του Φερέρ κατά τη διάρκεια των αγώνων έχει αρχίσει να διαφωνεί και ο Ριβάλντο. Κάποιοι, μάλιστα, περιμένουν τη σύγκρουση του Βραζιλιάνου και του ισπανού προπονητή, επειδή ο «Ρίμπο» θέλει πάση θυσία τον τίτλο, ειδικά μετά τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού και δεν θα διστάσει να θυσιάσει ακόμα και τη φιλία του με τον προπονητή που του πρόσφερε τη δυνατότητα να πάρει την εκδίκησή του, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του.


Σχολιάστε εδώ