μικρά νέα

>> Ενδιαφέρον παρουσιάζει μια δίκη που θα γίνει στα Σκόπια οσονούπω. Κατηγορούμενος είναι παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξ εκείνων που τυγχάνουν «κολλητοί» των αρχόντων του αθλήματος.

>> Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και η ΑΕΚ, που θέλει να επενδύσει ακόμη περισσότερα και να κάνει μεγάλη μεταγραφή. Η «Ένωση» την έχει εδώ και καιρό στα σκαριά αυτήν τη μεταγραφή, η οποία δεν αφορά σε ξένο παίκτη-κράχτη, αλλά σε Έλληνα εν ενεργεία διεθνή που μπορεί να βοηθήσει και επί της ουσίας την ομάδα.

>> Μια και ο λόγος για εν ενεργεία έλληνες διεθνείς, το φως της δημοσιότητας είδε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε μια υπόθεση με διευθύντρια υποκαταστήματος τράπεζας, από το οποίο έκαναν φτερά οι επενδύσεις δύο ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. Ο ένας είναι αυτός για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ και ο άλλος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό…

>> Μένουμε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές και πάμε στον Βασίλη Τσιάρτα. Μάλλον αδικεί τον Ότο Ρεχάγκελ, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, δηλώνοντας ότι η Εθνική θα έπαιρνε το Euro 2004 και με άλλον προπονητή πέραν του Όθωνα. Με τέτοιες δηλώσεις, μάλιστα, δεν φαίνεται να έχει και τύχη για την προεδρία της ΕΠΟ, πέραν του ότι εκείνη η ομάδα πήρε το Πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Ρεχάγκελ προπονητή και το συγκεκριμένο ρόστερ παικτών. Τελεία και παύλα.


Σχολιάστε εδώ