Αρχίζει το «ξεσκόνισμα» σε ΟΠΑΠ και ΟΠΑΠ υπηρεσιών

Λέγεται ότι ο ίδιος ο κ. Χατζηεμμεναουήλ και ένα ακόμη μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ, ο Σωτήρης Νικολαρόπουλος, που θεωρείται άνθρωπος του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη, θα εισέλθουν ως απλά μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τα πάντα. Εκείνο κυρίως που θα ελέγξουν είναι τα πεπραγμένα των προηγουμένων διοικήσεων. Πρόθεσή τους, όπως λέγεται, είναι να ελέγξουν όλες τις αποφάσεις των ΔΣ, στις οποίες υπάρχουν και καταγεγραμμένες στα πρακτικά μειοψηφίες, που εγείρουν σοβαρά ερωτηματικά.

Τηλεοπτική έρευνα

Ο φάκελος του ΟΠΑΠ και το τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στον Οργανισμό θ’ ανοίξει σύντομα και τηλεοπτικά. Ειδικότερα πρόκειται να εξεταστεί το τι συνέβη στην υπόθεση της πρόσφατης ανανέωσης της σύμβασης με την Ιντραλότ, αλλά δυστυχώς ο φάκελος δεν θ’ ανοίξει από τη Δικαιοσύνη, όπως ενδεχομένως να έπρεπε να γίνει, αλλά από τηλεοπτική εκπομπή έρευνας.

Έστω και έτσι, όμως, κάποιοι στον Οργανισμό έχουν αρχίσει να φοβούνται και μάλιστα λέγεται ότι στην εκπομπή θα μιλήσει και ο Ανέστης Φιλιππίδης, ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, ο οποίος ξέρει πολλά και, καθώς φαίνεται, θα πει και πολλά. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φιλιππίδης είχε αποπεμφθεί έπειτα από δηλώσεις που είχε κάνει κατά της Ιντραλότ, πολύ πριν από την ανανέωση της σύμβασης για το Στοίχημα…

Τα καθήκοντα

Ο ΟΠΑΠ, βεβαίως, έχει περάσει σε νέα εποχή και έχει νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηεμμανουήλ, τέως πρόεδρο της Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, που θεωρείται ένας εκ των πλέον επιτυχημένων μάνατζερ, ο οποίος προς το παρόν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα παράλληλα καθηγητικά του καθήκοντα.

Ο νέος πρόεδρος δεν μπορεί ακόμη να έχει καθημερινή παρουσία στα γραφεία του Οργανισμού, αλλά μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, αφού είναι καθηγητής και στο London Scholl of Economics και είναι συνεχώς μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου.


Σχολιάστε εδώ